Kaset test 2

minigim3456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
383
126
23
28
Kızlar bugün test yaptım 5 dakikada belirsiz mi çizgi göründü 3 saat sonra belirginleşti sizde neden olur bu hamile olmayan biri bembeyaz bir test görmez mi yada benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler varmı

Eklentiler

• IMG_7910.webp
    IMG_7910.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bugün test yaptım 5 dakikada belirsiz mi çizgi göründü 3 saat sonra belirginleşti sizde neden olur bu hamile olmayan biri bembeyaz bir test görmez mi yada benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler varmı
Adete kac gun var canim golge seklinde cizgi var cok hafif

Var da diyemiyorum yokta Stres olmayın sabah ilk idrarınıla tekrar test yapın buraya atın tekarar bi bakalım bikaç gün üst üste devam edin koyulaşma varsa gebelik vArdır bende bu şekilde yapmıştı
Bazı testler markalar yanıltıcı olabiliyor o yüzden öyle yazdım
Normalde asla böyle olmazdı yoksa bembeyaz çıkardı diye düşünüyorum ama olmayada bilir diye düşünüyorum yani işimiz allaha kalmış. Sizinde ilk yaptığınız 5 dakikada hafîf gölge silik çıkıp 3 saat sonra böyle netleşip mi belirginleşti acaba

Benim de böyle gölge gibiydi önce hatta bundan silikti, tahminimce var tekrarladınız mı testi veya kan verin net sonuç alın

Normalde asla böyle olmazdı yoksa bembeyaz çıkardı diye düşünüyorum ama olmayada bilir diye düşünüyorum yani işimiz allaha kalmış. Sizinde ilk yaptığınız 5 dakikada hafîf gölge silik çıkıp 3 saat sonra böyle netleşip mi belirginleşti acaba
Gölge gibi değildi pembe silik şekilde belirdi bikaç saat geçtikten sonra iyice belirgindi bu sabah tekararladınızmı

Back
X