- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Adete kac gun var canim golge seklinde cizgi var cok hafifKızlar bugün test yaptım 5 dakikada belirsiz mi çizgi göründü 3 saat sonra belirginleşti sizde neden olur bu hamile olmayan biri bembeyaz bir test görmez mi yada benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler varmı
Adete kac gun var canim golge seklinde cizgi var cok hafif
Bilmiyorum kızlar kafam çok karışıkYumurtlama tarihinizi biliyormusunuz onun üzerinden kaç gün geçti
O gölge böyle oldu anlamadım ki varmı sizceAdete kac gun var canim golge seklinde cizgi var cok hafif
Var da diyemiyorum yokta Stres olmayın sabah ilk idrarınıla tekrar test yapın buraya atın tekarar bi bakalım bikaç gün üst üste devam edin koyulaşma varsa gebelik vArdır bende bu şekilde yapmıştımBilmiyorum kızlar kafam çok karışık
Bazı testler markalar yanıltıcı olabiliyor o yüzden öyle yazdımBilmiyorum kızlar kafam çok karışık
Var da diyemiyorum yokta Stres olmayın sabah ilk idrarınıla tekrar test yapın buraya atın tekarar bi bakalım bikaç gün üst üste devam edin koyulaşma varsa gebelik vArdır bende bu şekilde yapmıştı
Normalde asla böyle olmazdı yoksa bembeyaz çıkardı diye düşünüyorum ama olmayada bilir diye düşünüyorum yani işimiz allaha kalmış. Sizinde ilk yaptığınız 5 dakikada hafîf gölge silik çıkıp 3 saat sonra böyle netleşip mi belirginleşti acabaBazı testler markalar yanıltıcı olabiliyor o yüzden öyle yazdım
Gölge gibi değildi pembe silik şekilde belirdi bikaç saat geçtikten sonra iyice belirgindi bu sabah tekararladınızmıNormalde asla böyle olmazdı yoksa bembeyaz çıkardı diye düşünüyorum ama olmayada bilir diye düşünüyorum yani işimiz allaha kalmış. Sizinde ilk yaptığınız 5 dakikada hafîf gölge silik çıkıp 3 saat sonra böyle netleşip mi belirginleşti acaba
Testi tekrarla bakalim canim ne cikiyorAdetlerim düzensiz kuzum 1 hafta ya var ya yok
Yemin ederim çok özledim seniiiiBensizzzzz nerelerdesin sennnn
Özlicen tabiiiYemin ederim çok özledim seniiii
Minakkımmm benimmmCanımın içiiii böceğimmmm
Hahahah yarında aşkımmmsınnn öbür günde çikolatammmMinakkımmm benimmmdün yılandık bugünde böcek olduk
Oy oyyyyHahahah yarında aşkımmmsınnn öbür günde çikolatammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?