Sagolun şuan pembe akinti geliyor regl başladı yani...Kuruma çizgisi gibi geldi, 10 dakika üzerindekiler yanıltıcı oluyor.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler alırsınız.
Testler cok sararmıs cok ıdrar dökmüssün tatlım elınde varsa erken gebelık testı yap benceKızlarr reglme 2 gün var regl olacakmış gibi belirtiler yaşıyorum fakat üstten 2. Test beni düşündürdü onu 4 gün kala yapmıştım 2. Çizgi bir kaç saat sonrasında belirmisti. En üstteki test ise ondan sonra yaptığım, hayalet cizgi çıktı gozle görünecek şekilde. Resmin biraz rengiyle oynadım siz de görebilirsiniz diye sizce gebelik var mıdır. Biliyorum 2 gün kaldı adet günümü bekleyebilirim ama insan ssbredemiyor işte
Merhaba gebelik var mıymışBenimkine de bakar mısınız?
Kan verdim 1.58 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi reglıma dört gün kaldıMerhaba gebelik var mıymış
Kaç gün kala yaptırmıştınızKan verdim 1.58 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi reglıma dört gün kaldı
Kan verdim 1.58 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi reglıma dört gün kaldı
5 günKaç gün kala yaptırmıştınız
Kaç gün var adetinizeBenimde 5.10 çıktı kan sonucu sizce gebelik var mıdır
Gecikmenin 12. Günüydü kan verdigimdeKaç gün var adetinize
Benim de 5 gün var. Testlerim negatif umut var mıdır acaba . Testlerde şuan negatif mi sizin
Bence sizin geç döllenme inşallah yükselir ama şuan pozitif sizinGecikmenin 12. Günüydü kan verdigimde
Evet negatif regl günümüzü bekleyelim bence hakkımızda hayırlısı olur inşallahBenim de 5 gün var. Testlerim negatif umut var mıdır acaba . Testlerde şuan negatif mi sizin
Doktor kesin bı şekilde gebelik yok içiniz rahat etsin istiyorsanız pazartesi kan verin artış varsa ona göre bı yol izleriz dedi moralim bozulduBence sizin geç döllenme inşallah yükselir ama şuan pozitif sizin
Bence pazartesi daha iyi bir doktorda kan verin artışı onunla takip edin bozmayın moralinizi inşallah sizinledir bebişinizDoktor kesin bı şekilde gebelik yok içiniz rahat etsin istiyorsanız pazartesi kan verin artış varsa ona göre bı yol izleriz dedi moralim bozuldu
İnşallahBence pazartesi daha iyi bir doktorda kan verin artışı onunla takip edin bozmayın moralinizi inşallah sizinledir bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?