Kaset test mağduru

Daha belirgin olup olmamasinin kimyasalla alakasi varmi bilmiyorum. ama Sanmiyorum. Benim dongume 3 gun falan vardi ogrendigim de. Kan takibi yaptim degerler guzel ilerlemedi ve dongumun tam 1 hafta ustune kanamam basladi. Agrim cok fazlaydi.
Benim bu reglmde hiç ağrım olmadı normalde kıvranırdım

Acaba gec döllenme olabilir mi ?
Eger ki istiyorsan Allah nasip etsin insallah. En sagliklisi kan vermek. Yok sa bu sorular bitirir insani kendimden biliyorum 😇
Aynen öyle yarın kan vericem bakalım ne çıkacaksa 🙂 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah her birimize 🥰

Testteki çizgi kuruma çizgisine benziyor. Anında mı çıktı yoksa bekeldikten sonramı?

Çok kareler Test yapmış biriyim. Bu Test negatif geldi bana.
Dilerim çok güzel sonuçlar alırsın. En kısa zamanda.

Yaaa ama ben reglime 3 gün varken yaptığımda hiç bsy çıkmadı ozmn da belli olması gerekmiyormuydu? Ve sanki kimyasal olsa bile regl günümde yine baya kırmızı olması lazımdı
Canım yerleşme kanaması kırmızı olmaz. Ama kimyasalda beta çok yükselmiyor bende farkettigimde çok silik bir çizgi idi. Sen her ihtimale karşı kan ver

Testteki çizgi kuruma çizgisine benziyor. Anında mı çıktı yoksa bekeldikten sonramı?

Çok kareler Test yapmış biriyim. Bu Test negatif geldi bana.
Dilerim çok güzel sonuçlar alırsın. En kısa zamanda.
Bu testten öncekilerde üst tarafta var. Öncekiler de de belli belirsiz gittikçe belirginleşen bsy vardı bilmiyorum açıkçası ne olduğunu 3 testte de kuruma çizgisi olmaz gibi geliyor

Eklentiler

• ED5433F6-60C3-4DFD-8978-C3A2C2EBFD1E.webp
    ED5433F6-60C3-4DFD-8978-C3A2C2EBFD1E.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 101
  • CBFE2FBA-A099-4E37-BA9E-122D0303D568.webp
    CBFE2FBA-A099-4E37-BA9E-122D0303D568.webp
    82 KB · Görüntüleme: 91
Back
X