• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test mi erken gebelik testi mi

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
11
1
1
25
Kızlar kaset test mi daha güvenilirdir erken gebelik mi? Genelde hangisiyle öğrendiniz gebe olduğunuzu? Adetim 3 gün gecikti bugün kaset test yaptım pozitif çıktı ama öncesinde 2 gün erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı

Kaset erken gebelik farketmez marka daha önemli canım.

Kızlar kaset test mi daha güvenilirdir erken gebelik mi? Genelde hangisiyle öğrendiniz gebe olduğunuzu? Adetim 3 gün gecikti bugün kaset test yaptım pozitif çıktı ama öncesinde 2 gün erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı
Nimoya yalancı diyorlardı nimoyla öğrendim erken gebelik testi

Her testin yanılma payı var zaten üzerinde de yazar
Gebelik varsa çıkar her testte ama kan vermeden sevinmeyin hemen
Ben adetime 3 gğn kala erken gebelik testinde öğrenmiştim 2-3 test yaptım öyle kan verdim

Her testin yanılma payı var zaten üzerinde de yazar
Gebelik varsa çıkar her testte ama kan vermeden sevinmeyin hemen
Ben adetime 3 gğn kala erken gebelik testinde öğrenmiştim 2-3 test yaptım öyle kan verdim
Belirtiniz var mıydı peki neye göre test yapmıştınız

Belirtiniz var mıydı peki neye göre test yapmıştınız
Benim zaten her ay huyumdu erkenden test yapmaya başlamak.
Yumurtlama günümü biliyordum. Onun üzerine sayıp 11.gün test yaptım silik çizgi çıktı. 12.gün beta baktırdım 80 küsür çıktı. Yani adetime 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim
İçime şüphe düşüren en net belirtim göğüs ucu hassasiyetimdi. Yumurtlamadan hemen sonra başladı aynı gün. Giderek şiddetlendi. Her ay olurdu zaten evet ama yumurtlama günü başlaması ve hiç azalmadan devam etmesi acaba mı dedirtti.

Back
X