- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım teste göre hamile gözüküyorsun bence gidip bir kan ver![]()
Allah razı olsunHayırlı olsun gebelik var gözüküyor![]()
Bişey değil cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahTeşekkür ederim
Hastaneye geldim habet vericemBişey değil cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
Uzun zamandır görüyordum, senden pozitif sayılabilecek bir test görmek mutlu etti. Allah gönlünüze göre versin inşallahEki Görüntüle 3200710 kızlar belirtilerim var bakar mısınız
Allah razı olsun eşimin doğum günü büğün bideUzun zamandır görüyordum, senden pozitif sayılabilecek bir test görmek mutlu etti. Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Harika bir haber olucak eşineAllah razı olsun eşimin doğum günü büğün bide
Belirtileriniz nelerdi regl gününüz geçti mi .Allah hakkınızda hayirlisini versinEki Görüntüle 3200710 kızlar belirtilerim var bakar mısınız
Bacak ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı iştah açıklığı arada gögüs ağrısı acıması 1 2 günüm var ama düzensiz adetimBelirtileriniz nelerdi regl gününüz geçti mi .Allah hakkınızda hayirlisini versin
Eşinize çok güzel bir hediye olur inşallahAllah razı olsun eşimin doğum günü büğün bide
Bnmde üç günüm var normalde ggusler falan acirdi şu an yok bel ağrım oluyor bde bacaklarımda hafif batma gibi yumurtlamadan bir hafta sonra da olmuştu inşallah bende de vardır hc test yapmadım,Bacak ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı iştah açıklığı arada gögüs ağrısı acıması 1 2 günüm var ama düzensiz adetim
yardımcımız olsun inşallahBnmde üç günüm var normalde ggusler falan acirdi şu an yok bel ağrım oluyor bde bacaklarımda hafif batma gibi yumurtlamadan bir hafta sonra da olmuştu inşallah bende de vardır hc test yapmadım,![]()
Negatif malesef