Kaset test silik ovulasyon pozitif

eylul1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
289
212
53
Merhaba kızlar benim adetim geçen ay 6 temmuzda lekelenme şeklinde başladı 9 unda normal oldum ve 15 temmuzda bitti. Bu ay daha olmadım 6 sından hesaplarsam 13 gün gecikmem var. Bu arada kan ve idrar testleri yaptırdım 1 hafta önce ama negatifti. Bugün tekrar denedim ve silik çizgi çıktı laboquickte. başka testim yoktu ve ovulasyonla öğrenenleri okumuştum oda pozitif çıktı. Ne diyorsunuz ?

Ovülasyon testlerinde pik yani sizin deyiminizle pozitif çıkması için test çizgisinin (yani T) kontrol çizgisine (yani C) yakın koyulukta hatta daha da koyu olmasi gerekir bu pozitif değil malesef. Kaset teste güvenmeyin 10 gün gecikmiş adetiniz eğer hamile olsaydınız çizgi daha belirgin olurdu birkaç gün bekleyip awox ya da Predictor yapın onlarda net çıkar zaten

Ovulasyon testi pik olmadıgı zaman bu şekilde mi çıkıyor. Yani geç yumurtlama olmuş olamaz mı benim adetim 10 gün sürdü ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…