Kaset test

2.cocugumda adete 5 gün kala silik çizgiyle pozitif gördüm.3 gün kala kan verdim.Beta 83.5 çıkmıştı.Adet olmam gereken gün tekrar test yaptım çizgiler çok koyu çıktı.

Nasıl çıktı resim var mı ? Benimde 5 günüm var meraktayım. İnşallah gebesindir 🌸🌺
Daha yapmadim düsünüyorum yarin sabah yapiyimmi yapmayayim mi diye, bi sorayim dedim pozitif görenler olmus mu diye.. bi yandan negatif görürsem gene üzülcem diyom sonra belki diyom kararsizim..
yaaa insallah sende hamilesindir😍💕

Kasik agrim asiri cok artti ya normalde adetime yakin agriyodu da asla böyle olmamisti ondan bi ümitlendim

Daha yapmadim düsünüyorum yarin sabah yapiyimmi yapmayayim mi diye, bi sorayim dedim pozitif görenler olmus mu diye.. bi yandan negatif görürsem gene üzülcem diyom sonra belki diyom kararsizim..
yaaa insallah sende hamilesindir😍💕
Hahaah bende resim bekliyorum batlar aynıymış ya 😂 ay bende korkuyorum yapmaya merakım git gide artıyor ama negatif olursa diye korkuyorum. İnşallah güzel haberler alırız ❤️🌸

Hahaah bende resim bekliyorum batlar aynıymış ya 😂 ay bende korkuyorum yapmaya merakım git gide artıyor ama negatif olursa diye korkuyorum. İnşallah güzel haberler alırız ❤️🌸
Aynen bende o durumdayim ☺️
Veya diyom yarin gidip erken gebelik testi mi alsam.. eger kaset göstermezse diye ama cogunda göstermis diye okudum simdi..
insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin♥️

Merakınızi anlayabiliyorum ama en azından adet gününüzü bekleyin bence.Hayal kırıklığı yaşamayın.İnsallah kisa surede hayirlisi ile nasip olsun.

Aynen bende o durumdayim ☺️
Veya diyom yarin gidip erken gebelik testi mi alsam.. eger kaset göstermezse diye ama cogunda göstermis diye okudum simdi..
insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin♥️
Amin inşallah 🙏🏻🌸 Erken teste güvenmiyorum ben comfort days yapmıştım silik çizgi çıkmıştı betada sonuç negatifti. Yazılanları okuyuncada erken testte yanılan çok olmuş diye almıyorum

Back
X