Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BennnnnKizlar 5 gün önce kaset test de pozitif gören var mi??
Nasıl çıktı resim var mı ? Benimde 5 günüm var meraktayım. İnşallah gebesindirKizlar 5 gün önce kaset test de pozitif gören var mi??
Daha yapmadim düsünüyorum yarin sabah yapiyimmi yapmayayim mi diye, bi sorayim dedim pozitif görenler olmus mu diye.. bi yandan negatif görürsem gene üzülcem diyom sonra belki diyom kararsizim..Nasıl çıktı resim var mı ? Benimde 5 günüm var meraktayım. İnşallah gebesindir![]()
BenKizlar 5 gün önce kaset test de pozitif gören var mi??
Hahaah bende resim bekliyorum batlar aynıymış yaDaha yapmadim düsünüyorum yarin sabah yapiyimmi yapmayayim mi diye, bi sorayim dedim pozitif görenler olmus mu diye.. bi yandan negatif görürsem gene üzülcem diyom sonra belki diyom kararsizim..
yaaa insallah sende hamilesindir![]()
Aynen bende o durumdayimHahaah bende resim bekliyorum batlar aynıymış yaay bende korkuyorum yapmaya merakım git gide artıyor ama negatif olursa diye korkuyorum. İnşallah güzel haberler alırız
![]()
Amin inşallahAynen bende o durumdayim
Veya diyom yarin gidip erken gebelik testi mi alsam.. eger kaset göstermezse diye ama cogunda göstermis diye okudum simdi..
insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin![]()
TEst yaptın mı canımAynen bende o durumdayim
Veya diyom yarin gidip erken gebelik testi mi alsam.. eger kaset göstermezse diye ama cogunda göstermis diye okudum simdi..
insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin![]()
Canim daha yapmadim sen?TEst yaptın mı canım
BEnde yapmadım daha canım şuan karnım sancılanıyor ama böyle de olmazdım hiç regl günü veya 1 gün önceden olur hemen geçerdiCanim daha yapmadim sen?
Evet benimde bu ay baya farkli geciyor hic bukadar belim agrimazdi ve kasiklarim cok fena ya.. yada piskolojikmen de olabilir uzun zamandir bekledigim icinBEnde yapmadım daha canım şuan karnım sancılanıyor ama böyle de olmazdım hiç regl günü veya 1 gün önceden olur hemen geçerdi
Az kaldı hadi bakalım ne yapacağızEvet benimde bu ay baya farkli geciyor hic bukadar belim agrimazdi ve kasiklarim cok fena ya.. yada piskolojikmen de olabilir uzun zamandir bekledigim icin![]()
Gittim simdi test aldimAz kaldı hadi bakalım ne yapacağız![]()
Ay inşallahGittim simdi test aldim
Yarin sabah yapicam insallah hamileyizdir![]()
Canim ben test yaptim negatifAy inşallahhaberlerini bekliyorum bende perşembe yaparım heralde