- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 40.gun kaset böyleydi erken test nettiEki Görüntüle 3152308 Eki Görüntüle 3152309 Eki Görüntüle 3152310 kızlar adet günümde lekelendim üstünden 5 gün geçinçe kan verdim ama negatif geç döllenme ne zaman çıkar
Kaç günde regl oluosnzEki Görüntüle 3152308 Eki Görüntüle 3152309 Eki Görüntüle 3152310 kızlar adet günümde lekelendim üstünden 5 gün geçinçe kan verdim ama negatif geç döllenme ne zaman çıkar
28 gündeKaç günde regl oluosnz
Çok yıprandım artıkBenim 40.gun kaset böyleydi erken test netti
Canım daha önceki yazılarına da denk geldim, neden biraz zamana bırakıyorsun?Çok yıprandım artık
Canım daha önceki yazılarına da denk geldim, neden biraz zamana bırakıyorsun?
En son ne zaman kan verdiniz?Eki Görüntüle 3152308 Eki Görüntüle 3152309 Eki Görüntüle 3152310 kızlar adet günümde lekelendim üstünden 5 gün geçinçe kan verdim ama negatif geç döllenme ne zaman çıkar
Klavye düzeltmesiZamana bırakmıyosun demek istedin galiba canım bende şöyle açıklamak istiyorum 2 tane düşüğüm var ve düşükten sonra keşke birdaha olsa psikolojisine giriyorsun bu yaptığım testleri de hep şans eseri yapıyorum
25indeEn son ne zaman kan verdiniz?
Tekrar vermeyi düşünüyor musun?25inde
Vericem çünkü 2sinde ameliyat olucam 1 inde veririmTekrar vermeyi düşünüyor musun?
Geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuç alırsınız. İnşallah ameliyatınız kolaylıkla geçerVericem çünkü 2sinde ameliyat olucam 1 inde veririm
Çok teşekkür ederim güzelimGeçmiş olsun. İnşallah güzel sonuç alırsınız. İnşallah ameliyatınız kolaylıkla geçer
Eki Görüntüle 3153988 kızlar büğün bu salak testi yine yaptım böyle çıktı kan verdim malesef negatif
Bütün yaptığım testler böyle çıkıyor ama malesef sonuç negatif evet 5 dakka bile sürmüyor anında böyle5 dk içinde mi çıktı bu sonuç ama silik ben pozitiff derdim buna
Baska marka ile denemednz miBütün yaptığım testler böyle çıkıyor ama malesef sonuç negatif evet 5 dakka bile sürmüyor anında böyle
Bu testler hcg testi mi fsh miEki Görüntüle 3152308 Eki Görüntüle 3152309 Eki Görüntüle 3152310 kızlar adet günümde lekelendim üstünden 5 gün geçinçe kan verdim ama negatif geç döllenme ne zaman çıkar