- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre var gözüküyor geç döllenme olmuş sanırım kan testı verin isterseniz yumurtlama takını yapmış mıydınızKızlar merhaba.Belirtilerim vardı bi haftadır .Adetime 3 gün var.ptesi erken gebelik testi boş çıkmıştı ama bugün kaset testte hayalet çizgi göründü ilk 2 dk içinde.Anlayanlar bi bakabilir mi lütfenEki Görüntüle 3165199
İstersen yarında bı kaset test yap eğer onda da çıkarsa kan ver ama değer düşük çıkacağından silik çıkıyor sımdı ben koyulaşmasını takıp et sonra kan ver derimProgramdan takip ediyorum.orta hamile kalma şansı olan dönemde ilişki yaşadık.yumurtlama döneminden bir gün sonra görünüyordu programa göre.ilişkiden 5 gün sonra da hafif pembe bi kanamam olmuştu.kanda kesin çıkar mı ,biraz daha beklesem mi ?
2 dk içinde belirdi.Şimdi ne yapacağımı bilemeden dolanıyorumEğer 5 dk içinde çıktıysa bu çizgi gebelik var![]()
Evet yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim bir deİstersen yarında bı kaset test yap eğer onda da çıkarsa kan ver ama değer düşük çıkacağından silik çıkıyor sımdı ben koyulaşmasını takıp et sonra kan ver derim
Ah ben o cızgıyı görmek ıcın 3 yılı geckındır bekliyorum hakkınızda hayırlısı olur ınsallah ama var yanı yarın tekrarlayın atın bakalımEvet yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim bir deÇok heyecanlandım umarım güzel haberlerle dönerim.Çok teşekkür ederim yorumunuz için
![]()
İnşallah en kısa zamanda çok güzel haberlerini alalım.gönlünden geçeni hayırlısıyla versin Allah inşallahAh ben o cızgıyı görmek ıcın 3 yılı geckındır bekliyorum hakkınızda hayırlısı olur ınsallah ama var yanı yarın tekrarlayın atın bakalım![]()
Amin canım yarın testini atarsınİnşallah en kısa zamanda çok güzel haberlerini alalım.gönlünden geçeni hayırlısıyla versin Allah inşallah![]()
Gayet görünüyor maşaallah hayırlı uğurlu olsun bence bugün kan testi verinGünaydın kızlar.bu sabah erken gebelik testi yaptım.Çıplak gözle görünen ama fotoğrafta zor görünen bi silik çizgim daha var.fotoğrafını ekliyorum.fotoğrafla biraz oynamak zorunda kaldım![]()
Teşekkür ederimGayet görünüyor maşaallah hayırlı uğurlu olsun bence bugün kan testi verin![]()
Hayırlı olsun bizide haberdar edinTeşekkür ederimşimdi gidiyorum kan vermeye
![]()
zamanında olduydu olcaktı o kadr ısterken pozıtıf gormeyı sımdı goruyosun ya :) bagımlılık bu cıkolata gibi :)) gecer:) kaldır testlerı :)Arkadaşlar benim her gün test yapasım geliyor şaka gibi bu psikolojiyi nasıl atacağım
Ay ederim inşallah sonuç çıkıncaHayırlı olsun bizide haberdar edin![]()
Bence kendinizi çok baskılanmayın.yapmamam gerek diye düşündükçe psikolojik olarak daha çok yapmak istiyor insanArkadaşlar benim her gün test yapasım geliyor şaka gibi bu psikolojiyi nasıl atacağım
Test bitti ki evde pozitif olan 5 6 tane testim olduzamanında olduydu olcaktı o kadr ısterken pozıtıf gormeyı sımdı goruyosun ya :) bagımlılık bu cıkolata gibi :)) gecer:) kaldır testlerı :)