- Emoji Skoru
- 112
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Sanmıyorum çıkacağını, ben olsam moral bozmam ama deneyin
Ovulasyon testi ile çıkarımı sizceSanmıyorum çıkacağını, ben olsam moral bozmam ama deneyin yine de isterseniz
Sabırlı bir insan değilim de haklısınız negatif çıkarsa moralim bozulurYerinde olsam adete 1 gün kala falan yapardım.
Benim 2 gün kala negatif çıktı ama adet günüm çift çizgi çıktı mesela. Moralinizi bozmayın yani negatif çıkabilir
Ovalüsyon testini mi yapsana canım orda koyulaşma varmı ben hep onunla anlıyorum bu arada belirtilerin nelerin benimde çatlamadan sonra 8.günüm hiç bir belirti yokbu ay Ovulasyon testi ile takim ettim yumurtlama gününü değerlendirdim adetime 6 gün var erken gebelik testim yok evde kaset test var yarın sabah yapmayı düşünüyorum belirtiler var çünkü yumurtlamadan sonra 10. Gün adete kalan 5 gün olucak yarın sizce çıkar mı varsa da ovulasyon testi de var
Yaaa canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdiYerinde olsam adete 1 gün kala falan yapardım.
Benim 2 gün kala negatif çıktı ama adet günüm çift çizgi çıktı mesela. Moralinizi bozmayın yani negatif çıkabilir
Teşekkür ederim, açıkçası çok belirtim yoktu adet belirtilerim vardı sadeceYaaa canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi
Bugün yapim o zaman yumurtadan 2-3 gün sonra göğüs ağrısı ve şişmesi oldu bende normalde hiç olmaz ara ara kasık ağrısı ve sıcak basmasıOvalüsyon testini mi yapsana canım orda koyulaşma varmı ben hep onunla anlıyorum bu arada belirtilerin nelerin benimde çatlamadan sonra 8.günüm hiç bir belirti yok
Yok çatlatma iğnesi olmadım ovalüsyon testindeki çatlamanın 8.günü hani yumurtlamadan sonra silikleşiyor ya o gündem sonra saymaya başlıyoruzBugün yapim o zaman yumurtadan 2-3 gün sonra göğüs ağrısı ve şişmesi oldu bende normalde hiç olmaz ara ara kasık ağrısı ve sıcak basması
Bende çatlatma iğnesi vurulmuştum 5-6 ay önce bende çok belirti olmuştu ya
He pardon hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerde oluyorYok çatlatma iğnesi olmadım ovalüsyon testindeki çatlamanın 8.günü hani yumurtlamadan sonra silikleşiyor ya o gündem sonra saymaya başlıyoruz
Öyle canım daha önce belirti yaşadımda ne oldu sankiHe pardon hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerde oluyor
HahahaÖyle canım daha önce belirti yaşadımda ne oldu sanki