Kaset test

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
bu ay Ovulasyon testi ile takim ettim yumurtlama gününü değerlendirdim adetime 6 gün var erken gebelik testim yok evde kaset test var yarın sabah yapmayı düşünüyorum belirtiler var çünkü yumurtlamadan sonra 10. Gün adete kalan 5 gün olucak yarın sizce çıkar mı varsa da ovulasyon testi de var

Sanmıyorum çıkacağını, ben olsam moral bozmam ama deneyin yine de isterseniz

Yerinde olsam adete 1 gün kala falan yapardım.
Benim 2 gün kala negatif çıktı ama adet günüm çift çizgi çıktı mesela. Moralinizi bozmayın yani negatif çıkabilir

Ovalüsyon testini mi yapsana canım orda koyulaşma varmı ben hep onunla anlıyorum bu arada belirtilerin nelerin benimde çatlamadan sonra 8.günüm hiç bir belirti yok

Ovalüsyon testini mi yapsana canım orda koyulaşma varmı ben hep onunla anlıyorum bu arada belirtilerin nelerin benimde çatlamadan sonra 8.günüm hiç bir belirti yok
Bugün yapim o zaman yumurtadan 2-3 gün sonra göğüs ağrısı ve şişmesi oldu bende normalde hiç olmaz ara ara kasık ağrısı ve sıcak basması
Bende çatlatma iğnesi vurulmuştum 5-6 ay önce bende çok belirti olmuştu ya

Yok çatlatma iğnesi olmadım ovalüsyon testindeki çatlamanın 8.günü hani yumurtlamadan sonra silikleşiyor ya o gündem sonra saymaya başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…