Kaset test

acarrr60

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
18
4
6
33
Kızlar selam. Adetime 3 gün var az önce test yaptım sanırım negatif bir de siz bakar mısınız? Sağ kasığımda batma var bacağıma vuracak kadar ve adet olacağım zaman hep göğüslerim acırdı bu ay hiç acımadı. Bu ay poliversin kullandım bunun etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_4353.webp
    IMG_4353.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar selam. Adetime 3 gün var az önce test yaptım sanırım negatif bir de siz bakar mısınız? Sağ kasığımda batma var bacağıma vuracak kadar ve adet olacağım zaman hep göğüslerim acırdı bu ay hiç acımadı. Bu ay poliversin kullandım bunun etkisi olabilir mi?
Canım sanırım hamilesin . Umutlandirmak.istemem ama ben de adetime varken test yapmıştım geçmemişti henüz ve böyle silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi🥰

Canım sanırım hamilesin . Umutlandirmak.istemem ama ben de adetime varken test yapmıştım geçmemişti henüz ve böyle silik çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi🥰
Valla bende göremedim eşimde varikosel var belkide her ay yorulduğum için 1 senedir uğraşıyoruz. Teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻

Adetiniz geçince tekrarlayın bence. İşaretlediginiz yerde çizgi var gibi ama yine de tekrarlamakta fayda var.

Keşke olsa ama dediğim gibi 2.çizginin olması gereken yer diğer taraf olmuyor mu😔
Bilmiyorum ki testin üstünü çıkarıp bakmadım hiç öyle 😬 adetiniz gecikince yine deneyin bence. Zaten en sağlıklısı o. En sağlam belirti de o.

Testin düz halinin fotoğrafı var mı?

merhaba poliversinin faydasını gördünüz mü acaba?

Back
X