Ayrıca adet görecekmiş gibi ağrılarım var ve 4-5 gündür yemek yediğim anda daha masadan kalkmadan uyuklamaya başlıyorumKızlar kaset test yaptım ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm. Adetim 2 gün gecikti. 3 gündür erken gebelik yapıyorum ama hiçbiri pozitif çıkmadı. Kaset test pozitif çıkınca erken gebelik de denedim ama yine negatif çıktı. Kan verdim bekliyorum ama böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Predictor yanlış çıkarmaz genelde hem de 3 gün gecikmeyle.. inşallah vardır.Erken gebelik predictor, kaset test freely
Predictor yanlış çıkarmaz genelde hem de 3 gün gecikmeyle.. inşallah vardır.
Merhaba testiniz çıktı mı?Kan sonucunu bekleyeyim o zaman daha net olur
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar merhaba cumartesi beyaz çizgi pazar silik çizgi direk çıktı bu sabah beyaz çizgi sizce gebelik var mı ilk test 3 gün kala 2 gün kalada ilk silik çizgi Eki Görüntüle 3654312 Eki Görüntüle 3654313 Eki Görüntüle 3654314
Benim çok karışık cnm testlerin ertesi akşam kan testi verdim 0.001 çıktı ertesi gün adet oldum ama ilk gün koyu kahve ikinci gün koyu kırmızı kalan 3 gün çok koyu kahve ama çok az bitiminde şüphelenip 5 test yaptık testler pozitif çıktı sonra son iki test negatif çıktı şimdi adet günümü bekliyorım ne olduğunu anlamak içinSonucunuz ne oldu acaba
Anladım hakikaten de bariz pozitif çıkmış Rabbim varsa bile sağlıklı evlatlar nasip etsin bizeEki Görüntüle 3664550 Eki Görüntüle 3664551 bu şekilde çıktılar hep
Amin cümlemize İnşallahAnladım hakikaten de bariz pozitif çıkmış Rabbim varsa bile sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?