Canım bu testler genelde hep yanlış oluyor adetten önce yanlış gösteriyorlarMerhaba kızlar , yumurtlama günlerimi değerlendirdik . Adetime 4 gün kala test yaptım sanki silik çizgi çıktı . Kan tahlili verdiğimde <2.30 çıktı . Sizde bakar mısınız acaba sadece ben mi gördüm çizgiyi :)
Test bebe time ise o cizgi hep cikiyor tavsiyem laboqiuck veya arti med kullanmaniz. Miratechte olur o biraz gec cikariyo 15dkya kadar ama yinede dogru sonuc aldim hep.Merhaba kızlar , yumurtlama günlerimi değerlendirdik . Adetime 4 gün kala test yaptım sanki silik çizgi çıktı . Kan tahlili verdiğimde <2.30 çıktı . Sizde bakar mısınız acaba sadece ben mi gördüm çizgiyi :)
Attım sonradanBaşka çekme sansn varmi canım ışık gostrmiyor
Yani ilk gebeliğim olacak da pek bilmiyorum ne yapılır ne zaman yapılırbence var iki gun sonra kan testini yenileyin
Anladım valla markasına da bakmadım eczacı ne verdiyse onu aldım , bi dahakine dediğiniz markalara bakayımTest bebe time ise o cizgi hep cikiyor tavsiyem laboqiuck veya arti med kullanmaniz. Miratechte olur o biraz gec cikariyo 15dkya kadar ama yinede dogru sonuc aldim hep.
1.si profil fotoğrafın ve nickine aşık oldum ve accık kıskandım neden benim aklıma gelmedi diyeTest bebe time ise o cizgi hep cikiyor tavsiyem laboqiuck veya arti med kullanmaniz. Miratechte olur o biraz gec cikariyo 15dkya kadar ama yinede dogru sonuc aldim hep.
ben yükselecek diye dusunuyorum iki gun sonra yükselecek mi bakin bizede yazin. sabah bi test daha yapin koyulasmis mi belli olurYani ilk gebeliğim olacak da pek bilmiyorum ne yapılır ne zaman yapılırbugün sanki böyle hafif çizgi görünce kanda kesin doğru sonuç çıkar dedim de <2.30 çıktı . Bazı arkadaşlar adete 1-2 gün kala bile yükseldiğini söyleyince sizinle paylaşmak istedim acaba sadece ben mi gördüm diye :)
1.si tesekkur ederim sanirim en sevdigim dizi karakteri kendisi1.si profil fotoğrafın ve nickine aşık oldum ve accık kıskandım neden benim aklıma gelmedi diye2.si laboquick beni tam 5 kere yanılttı evde çok fazla test vardı her yaptığımda hep kopkoyu 2 çizgi verdi ama hamile değldim allahtan başka markalarım da vardı da onlarla doğruladım
benim dee hatta çevremdekiler beni hep pheebse benzetirler1.si tesekkur ederim sanirim en sevdigim dizi karakteri kendisi2.si sahsen kaset testlerde hic ama hic yanilmadim hani kuruma cizgisi bile gormedim ama erken gebelik testlerinde neredeyse her marka yaniltti. Tabi ki testlerin saklama kosullari vs. etkiliyordur bunlar benim deneyimimdi
Cubuk test hic yapmadim vallahi o yuzden ona pek yorumum yok hayirli ugurlu olsun agiz tadiyla bir hamilelik dilerimbenim dee hatta çevremdekiler beni hep pheebse benzetirlerbende laboqickin 50li çubuk testlerinden vardı işin garibi şu ki her seferinde yanıltmasına rağmen yine gider onu yapardım hatta o testleri 2 sene önce bitirmiştim bundan 2 ay önce yine gittim bu sefer kaset olanını aldım ama bu sefer yanıltmadı gebelik haberimi onunla aldım hatta o kadar yanlış gösterdiğinden emindim ki hastaneden kan sonucum çıkana kadar inanmamıştım
Çok teşekkürler inşallahCubuk test hic yapmadim vallahi o yuzden ona pek yorumum yok hayirli ugurlu olsun agiz tadiyla bir hamilelik dilerim
He yok canım adet oldum ve bittiCanim test yaptnmi yükselme vrmi acaba
Gözükmüyor hamilelikbenimde testime bakar mısınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?