Kaset testt

minigim3456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
383
126
23
28
Kızlar bu test bozuk dimiii😭

Eklentiler

• IMG_7867.webp
    IMG_7867.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 112
Benimde 1 Yıldır aynı sorun yok bişey tutmuyor eczane zengin oldu garip olanda bizim gibi insanların böyle değişik testlerde gördüğü çizgileri görünce akıl oyunları oynuyor gibi geliyor 😂 test bile bizimle oynuyor 😂
Valla zengin ettik zalımlar bide pahalıya satılyolar 😂yok hamilelik testi yok ovulasyon testi kocam artış eczane alayım sana daha iyi diyo 🤣🤣🤣🤣🤣

Valla zengin ettik zalımlar bide pahalıya satılyolar 😂yok hamilelik testi yok ovulasyon testi kocam artış eczane alayım sana daha iyi diyo 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah kız vallahi doğru kan testi bile olmuş 200 lira parasından değiliz kaset testte çıkan idrarda çıkmıyor ben anlamış değilim inan 😂 başkasına ceketi atsan hamile kalır bizimde kaderimiz bu bacım napalım amannn 😂

Hahahah kız vallahi doğru kan testi bile olmuş 200 lira parasından değiliz kaset testte çıkan idrarda çıkmıyor ben anlamış değilim inan 😂 başkasına ceketi atsan hamile kalır bizimde kaderimiz bu bacım napalım amannn 😂
Yok anam ister ceket pantolon atsın 1 senedir hiç tık yok bizde 🤣

Umudunu kestiğin anda yakalıyor seni zaten ben artık umudumu kestim kuzum hiç çocuğum yok olursa allahtan olmazsa benden 😂

Back
X