Kaset testt

Sen ailesiyle evlenmedin lutfen aşkla yapın cocugu ve stres hormonu hamile kalmayi engelleyen en buyuk hormon ne zaman dusunmeyi birak o zamam kalacaksin. Aglamak da ne hadi toparlan bak yalniz degilsin hepimiz bebek istiyoruz. Hepimiz insallah bir gun anne olacagiz. Uzulmeee. Ve bisi diyim mi cocuk icin iliskiye girince de soylemesi ayip o da tutmuyo
Napabilirim peki

Sen ailesiyle evlenmedin lutfen aşkla yapın cocugu ve stres hormonu hamile kalmayi engelleyen en buyuk hormon ne zaman dusunmeyi birak o zamam kalacaksin. Aglamak da ne hadi toparlan bak yalniz degilsin hepimiz bebek istiyoruz. Hepimiz insallah bir gun anne olacagiz. Uzulmeee. Ve bisi diyim mi cocuk icin iliskiye girince de soylemesi ayip o da tutmuyo
Kesinlikle buna katılıyorum daha öncekilerde özellikle yumurtlama günlerini değerlendirdik dakikalaca yataktan kalmadan durdum bilmem ne hepsi hikaye . Bayram için izne çıkmıştık valla ailelerimizin evinde kaçak göçek oldu bir iki dakika anca durmuşumdur yani bu şekilde tuttu hiç beklemediğim bir ayda . O yüzden gerçekten akışına bırakmak çok önemliymiş onu anladım

Bende bugün test yaptım göğüslerim aşırı sis ve kaset test on dka olmadan çıktı erken olan gene çıktı sizce varmı bakarmisinz
Regl gecikeli ne kadar oldu canım car gibi duruyo ama ikisi de çok silik yarın tekrarlasan mı sonra kan verirsin direk kana gidip yoksa üzülme ama ikisinde de çıkması çok olumlu bence

Görebiliyormusun hafif gölgeyi aydınlıkta pek belli olmuyor 5 Dk da böyle çıktı ama gözle görününce daha iyi sanki
Gölgesi gör0nüyo kız ama bende böyle çıktığında negatifti. Gerçi bende bikaç saat sonra böyle olmuştu. Reglin de gecikti mi

Eklentiler

• IMG_7910.webp
    IMG_7910.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 37
Evet ailesi üzerime geliyor bunaldım ben
Merhaba bnde bu ay denedim sonucu bekliyorum
Okudum yazdiklarinizi.
Allahdan ümit kesilmez hemen karamsarliga dusme.
22 sene sonra hamile kaldi akrabam
Ondan oncesi hamile bile kalamadi ilk kez
Simdi dogumunu bekliyor
Aşılama dene daha önce hormonlarina falan baktirdin mi
Insallah Rabbım yardım eder merak etme uzulme

Yumurtlamadan sonra çok kramp girdi
Bide sut beyaz kremsi akinti var
5 Mayisda adet olmustum
Daha adet olmamada var merak ediyorum bekliyorum bnde 😒

Evet evet değişmiş belirginleşmiş. Ay ne olcak halimiz kan vermek yorucu sürekli test yapmak da insanı delirtiyor

Back
X