Fotografi varsa atin isterseniz bakalim :)Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim. Sizlere bir sorum olacak 13 ocakta 2. Düştüğümu yaşadım doktorum ilk reglinden sonra korunmayı bırak dedi. Ovasyon testi ile yumurtlamayı yakaladık degerlendirdik reglime 8 gün var bugün 5 TL lik kaset testlerden yaptım yarım saat sonra gölge çıktı fakat renksiz bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenenler var mı ?
Olmamis. Dosya ekle kismindan ekleyip cevaplaya bastiniz degil mi?Umarım yukleyebilmisimdir:/
Sanki var gibi varsa cok yeni bence sabah ilk idrarla tekrar deneyin :)Şimdi oldu sanırım :)
İyi doktor hep karşımıza çıkmıyor işteAmin canimmm ben ilk gebeligimde kayıp yaşadıktan sonra ikinci gebeligimde aynı dontora gittim aslında daha önce kaybım olduğu için test yapılması lazım di çünkü beta HCG geriden geliyordu hiç ilgilenmedi alcaz dedi. Sonra başka bir doktor kesfettim o bana direkt sende pıhtılaşma olabilir test yapalım ve kürtaj yapmak istemiyorum rahmin zarar görmesin dedi . Allah ondan razı olsun dediği çıktı ve kendi kendine düştü . Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın heleki kayiplardan sonra insan çok yıpranıyor...
Sağol canım ben istanbuldayımMaalesef öyle şiddetle tavsiye ederim kendisini
İzmir Çankaya tıp merkezinde alev Timur muhtesem bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?