Kaset testte önce pozitif sonra negatif görenler

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
30
Arkadaşlar selam, bir gün arayla yaptığım kaset test birini adetin ilk günü yaptım pozitifti gördüğünüz gibi(üstteki test) , diğeri adetin 2. Günü yaptığım negatif(alttaki test) . Bu neden böyle çıktı acaba ? Kuruma çizgi diyecek olanlar için açıklama yapayım: testi yapar yapmaz anında çıktı ikinci çizgi. 3 dk sonra falan hemen belirdi. Hatta emindim birşey var diye düşündüm kan vermeye gidecektim fakat sabah negatifi gördüm. :( var mı bir açıklama yapmam isteyen? Başına gelen? :( testlere de güven kalmadı.

Eklentiler

• 263CA83B-330A-4976-BB81-B8CDDAEE8B62.webp
    263CA83B-330A-4976-BB81-B8CDDAEE8B62.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.115
Arkadaşlar selam, bir gün arayla yaptığım kaset test birini adetin ilk günü yaptım pozitifti gördüğünüz gibi(üstteki test) , diğeri adetin 2. Günü yaptığım negatif(alttaki test) . Bu neden böyle çıktı acaba ? Kuruma çizgi diyecek olanlar için açıklama yapayım: testi yapar yapmaz anında çıktı ikinci çizgi. 3 dk sonra falan hemen belirdi. Hatta emindim birşey var diye düşündüm kan vermeye gidecektim fakat sabah negatifi gördüm. :KK43: var mı bir açıklama yapmam isteyen? Başına gelen? :KK43: testlere de güven kalmadı.
Artımed mi ne demi bu test

Ben geçen ay reglden önce yaptım 2tane pozitif çıktı sonra regl oldum bitti yine yaptım 1tane oda pozitif çıktı ama kanda sonuç negatifi gördüm daha sonra kan verdikten 2 3 gün sonra yapınca testte de negatif gördüm yani nedense artık testlere de inanamıcam gibi 😔

Ben geçen ay reglden önce yaptım 2tane pozitif çıktı sonra regl oldum bitti yine yaptım 1tane oda pozitif çıktı ama kanda sonuç negatifi gördüm daha sonra kan verdikten 2 3 gün sonra yapınca testte de negatif gördüm yani nedense artık testlere de inanamıcam gibi 😔
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin :/ ben her ay bu markada pozitifi görüyorum bu testler bozuk mudur nedir anlamıyorum

Kimyasal olma ihtimali de var. 1-2 gün dikkat edin adet olmazsanız sağlık ocağına kan verin. Hemen kan verin demiyorum çünkü kimyasal ise yeterince düşmemiş olup yanıltıyor. Yaşadığım için biliyorum.

Arkadaşlar selam, bir gün arayla yaptığım kaset test birini adetin ilk günü yaptım pozitifti gördüğünüz gibi(üstteki test) , diğeri adetin 2. Günü yaptığım negatif(alttaki test) . Bu neden böyle çıktı acaba ? Kuruma çizgi diyecek olanlar için açıklama yapayım: testi yapar yapmaz anında çıktı ikinci çizgi. 3 dk sonra falan hemen belirdi. Hatta emindim birşey var diye düşündüm kan vermeye gidecektim fakat sabah negatifi gördüm. :KK43: var mı bir açıklama yapmam isteyen? Başına gelen? :KK43: testlere de güven kalmadı.
Aynısı banada oldu canım üzülme neden olduğunu anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-27-13-56-41-236_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-02-27-13-56-41-236_com.miui.gallery.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 774
Cnm aynısı Ocak ayında başıma geldi. Ertesi gün tekrar test yaptım negatif çıktı ve adetim gününde geldi …

Back
X