kasığımda hafif sancı oluyor

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
kızlar 17 haftalık hamileyim bugün öğleden beri kasığımın sağ tarafında 30-40 saniyede tekrarlayan hafif irkilmemi sağlayacak durumda sancılar oluyor. Biraz uyudum geçti zannettim şimdi yine başladı. Şiddetli değil, akıntım yok sağ kasıkta bir çimdik atırlır gibi olan sancı? başınıza böyle şeyler gel dimi aceba. Bazıları bu haftadan sonra seğirmeler olur diyor ama seğirme derken bunumu kastettiler anlamadım.

benim de olmuştu iki üç gün sürmüştü aynen tarif ettiğiniz gibi. sanırım 18-19. haftalardan birindeydim.
artık ağrı türleri değişiyor yavaştan.
bazen de kasıklar çok değişik ağrıyor insan yürürken bile zonkluyor.
bazen rahim top gibi kasılıyor. korkmayın bence. çok rahatsız olursanız gidin dr a. ama bir iki gün bekleyin geçer bence.

basit ağrılarda doktora gitmek istemiyorum bende. 2 gün daha bekleyim olmazsa giderim. inş. sizede hayırlı gebelikler.

Çok şiddetli ve kanamayla beraber olmadıgı sürece bu tarz agrılar normal canım.Benim hala agırır ara ara.Bebişin büyüyor rahim bagları geriliyor bu yüzden oluyor ama çok uzun süreli olursada sıkıntı.Mesela benimki o haftalarda 3 gün falan sürdü sonra geçti ilerleyen haftalarda yine oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…