K kaanecem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 15 0 36 Kayseri 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kaanecem #1 slm bn yeni katıldım 6.5 haftalık hamileyim ve sürekli kasık agrısı cekiyorum doktorum enfeksiyon cok dedi bnimle aynı şikayeti olan varmı
slm bn yeni katıldım 6.5 haftalık hamileyim ve sürekli kasık agrısı cekiyorum doktorum enfeksiyon cok dedi bnimle aynı şikayeti olan varmı
insirah3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 354 2 46 İstanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kaanecem #2 bişey olmaz canım üzülme doktor sana mutlaka bi tedavi şekli verir yengemdede vardı saglıcakla aldı kucagına.ayrıca benim ilk 3 ay hep kasıklarım agrıdı bişiy olmadı çok şükür.
bişey olmaz canım üzülme doktor sana mutlaka bi tedavi şekli verir yengemdede vardı saglıcakla aldı kucagına.ayrıca benim ilk 3 ay hep kasıklarım agrıdı bişiy olmadı çok şükür.
K kaanecem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 15 0 36 Kayseri 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kaanecem #3 tesekkur ederim canım bu aralar icimi ferahlatmaya cok ihtiyacım var nede olsa ilk bebisim
D dilbestem Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2009 144 0 96 38 Diyarbakır 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kaanecem #4 bende de var cnm korkmana gerek yok doktorun iyiyse sorun yok demektir:))bende 6 haftalık hamileyim ve öle böle ağrılar deil:))
bende de var cnm korkmana gerek yok doktorun iyiyse sorun yok demektir:))bende 6 haftalık hamileyim ve öle böle ağrılar deil:))