kasık agrim kayboldu yoksa. .

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
Kizlar transferin ikinci günü nden altinci gunr kadarnerdryse hic gitmeyen bir kasık agrisi vardı.hatta afedersiniz taharetlenirken cok daha fazlaydi.belimde ara ara ağrıyordu.. sanki bir ağırlık bağlı gibi ydi.
Ben genelde yatıyorum ama dun biraz yürüdü m evde ..balkona filan çıktı m.yururken biraz islaklik hissetdim..lavoboya gidip baktim beyaz zarimsi bişey geldi. Bidahada agrim olmadı. .acaba korktugum basima mi geldi. .Bütün o ağrılar gitti. Normal hayatım dski gibiyim. .
Size sorum bu transfer sonra dinda olk ginler oluyo da sonra geciyomuki acaba..Bugün yedinci gunum daha beş gün var test e

benimde ilk günler daha çok ağrım olmuştu,sonra azaldı,hemen kötü düşünme ama ağır kaldırma çok yorulma dinlenmeye çalış

benimde ilk günler daha çok ağrım olmuştu,sonra azaldı,hemen kötü düşünme ama ağır kaldırma çok yorulma dinlenmeye çalış

Sağol ama hic kalmadı ya. Hem belim hem kasigm devam li ağrıyor du.korkuya engel olamıyorum. .sizin ilk gün ler belirtileri niz nasildi

Sağol ama hic kalmadı ya. Hem belim hem kasigm devam li ağrıyor du.korkuya engel olamıyorum. .sizin ilk gün ler belirtileri niz nasildi

Canım benim en baştan beri ağrım olmadı.Ara ara hafif batmalar var.Bu sefer çünkü dondurulmuş embriyo transferiydi.Fazla ilaç kullanmamıştım.Ama geçen sefer normal tüp bebek tedavisi olduğum için çok fazla hormon ilacı kullanmıştım ve ilk günler çok ağrım olmuştu.Hemşireye sorduğumda ağrının nedeninin ilaçlar olduğunu,ilaçlardan dolayı yumurtalıkların çok büyüdüğünü ve şu anda toparlanma sürecine girdiği için ağrıdığını söyledi.O yüzden stres yapma.Bak bende hala ağrı yok.Bende ilk günler belirtim yok diye sorun yapmıştım ama bak sonuç pozitif.

Teşekkür ederim arjin ..dua et biz bekleyenlere emi. .bizde oguzel haberi alalım..RABBIM hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…