Kasık agrısı,Bel agrısı ve akıntı hamilelik belirtisimi?

kamelya87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
20
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar.Bu ay bebek yapmaya karar verdık 2.ilişkiden sonra kasıklarımda belımde agrım olmaya basladı ve akıntım var.Adetime 10 gün kalası basladı bu agrılar daha once hıc boyle olmamıstı.Adet agrısı gıbıde degıl.Bu durum neye işaret bilemıorum.Acaba hamilemiyim?Kasık agrıları yumurta catlamasındanda olurmu?Lütfen cevap verın bir sürü yere yazdım ama bu konu hakkında hıc cevap yokk cevaplarınızı beklıyorum lutfen.Hamile kalmayı cok ıstıyorum hazırladıkta kendımızı buna esımle.Adetime 1 hafta var agrılarım devam edıyor.Lütfen cevaplarınızı beklıyorum???????

Merhaba arkadaslar.Bu ay bebek yapmaya karar verdık 2.ilişkiden sonra kasıklarımda belımde agrım olmaya basladı ve akıntım var.Adetime 10 gün kalası basladı bu agrılar daha once hıc boyle olmamıstı.Adet agrısı gıbıde degıl.Bu durum neye işaret bilemıorum.Acaba hamilemiyim?Kasık agrıları yumurta catlamasındanda olurmu?Lütfen cevap verın bir sürü yere yazdım ama bu konu hakkında hıc cevap yokk cevaplarınızı beklıyorum lutfen.Hamile kalmayı cok ıstıyorum hazırladıkta kendımızı buna esımle.Adetime 1 hafta var agrılarım devam edıyor.Lütfen cevaplarınızı beklıyorum???????

akıntıyla beraber kasık ve bel ağrısı yumurtlarken de olur değerlendirin bence:23: hem adetine 1 hafta varmış akıntın krem gibiyse yumurtan çatlamış diyebiliriz ama şeffafsa yumurtlamak üzeresin demektir:34:

canim bende 3 aydir var bu soylediklerin bende hamile olabilecegimi sandim hep yanildim.aslinda hamileligin ilk belirtileri oldugunu soyledi doktorum. eyer cok cocuk istiyorsan ve dusunup bekliyorsan kendini dinliyorsan bir belirti varmi diye ondanda olabilecegini soyluyor yani piskolojik olarak bende doktoroma kizdim agrim var nasil piskolojik olacak dedi hersey beyninizde bitiyor cok dogru .adetinin gecmesini bekle eyer hamile degilsen cok uzulursun erkenden test yaparsan. umarim tanrim sanada bir bebek verir tabiki banada calismaya devam sen yine de kendine dikkat et hersey olabilir

selam arkadaşlar bende çok yeni hamişlerdenim daha bebeğimizi ultrasonda bile göremedik.... benimde kasıklarımda ağrılar oluyor özellikle ayaktayken ama adet sancısı gibi değil bende korkuyorum daha önce iki kez kötü hamilelikler geçirdim de.... bilgisi olan var mı yazsın lütfeennnn :(((:43:

selam arkadaşlar bende çok yeni hamişlerdenim daha bebeğimizi ultrasonda bile göremedik.... benimde kasıklarımda ağrılar oluyor özellikle ayaktayken ama adet sancısı gibi değil bende korkuyorum daha önce iki kez kötü hamilelikler geçirdim de.... bilgisi olan var mı yazsın lütfeennnn :(((:43:

inşallah kotu bırsey degıldır ayaga kalkma bı sure yat dınlen gecmezse doktora basvur

Back
X