- 8 Ağustos 2025
- 11
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi zeyne ezgi
-
Benimde kasik agrim cok fazla belimde agriyor ben adetim gectikten sonra kan verdimAdetime 5 gün var , yaklaşık 3 çok kötü şekilde sol kasık ağrısı çektim 7 temmuzda ağrı biraz hafifleyince kan verdim 1.20 çıktı . Adetime 6 gün kala kan testi yaptırmam erken mi , artma ihtimali var mıdır bu değerin
Yerleşme zamanında olmuştu benim sonra durduBende de öğle 10 gün öncesinden kısa süreli 2,3 gün ağrı oldu sonra giderek azaldı . Sonrasında ise adet oldum . Hamilelikteki kasık ağrısı kısa süreli mi yoksa başlayıp hamileliğin bir kaç haftasına kadar devam mı ediyor .
Benimde var canım yumurtlamada sağ kasığım ağrıdı çatlamaya kadar şimdi sol kasığım batıyor bacağım kasılıyor yumurtlama ağrısı kadar çok değil amaBende de öğle 10 gün öncesinden kısa süreli 2,3 gün ağrı oldu sonra giderek azaldı . Sonrasında ise adet oldum . Hamilelikteki kasık ağrısı kısa süreli mi yoksa başlayıp hamileliğin bir kaç haftasına kadar devam mı ediyor .
Bende de sol kasikda ağrı varid hatta bıçakla oyuyolardi öle Keskindi yurudumde şiddetli ağrıdı dilerim bebistir senindeAdetime 5 gün var , yaklaşık 3 çok kötü şekilde sol kasık ağrısı çektim 7 temmuzda ağrı biraz hafifleyince kan verdim 1.20 çıktı . Adetime 6 gün kala kan testi yaptırmam erken mi , artma ihtimali var mıdır bu değerin
Ben kasik ağrısı ile öğrenmiştim adetten 8-9 gün önce. Sol tarafımda oluyordu.
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah , bende hiç kasık ağrısı yaşamadım umutlandım açıkcası ama değilim . Hormonlar kafa karıştıracak şekilde değişiyor :)
Peki sizinde genel olarak adet sancılarınızda evlenince bir değişiklik oldumu konudan bağımsız soruyorum . Kasık ağrısı olmazdı olmaya başladı . Karın ağrısı adet olduğum gün olmaya başladı . Meme kaşıntım olmazdı , sanırım hormonlarım alt üst olmuşBenimde var canım yumurtlamada sağ kasığım ağrıdı çatlamaya kadar şimdi sol kasığım batıyor bacağım kasılıyor yumurtlama ağrısı kadar çok değil ama
Bende oldu canım daha hafif geçiriyorum normalde yatak döşek yatan biriyim regl da şimdi dayanabiliyorum en azından tamamen geçmedi amaPeki sizinde genel olarak adet sancılarınızda evlenince bir değişiklik oldumu konudan bağımsız soruyorum . Kasık ağrısı olmazdı olmaya başladı . Karın ağrısı adet olduğum gün olmaya başladı . Meme kaşıntım olmazdı , sanırım hormonlarım alt üst olmuş
Yani evet genelde çoğunluk hafifliyor tarzı konuşuyor , yarın kan vereceğim anormal durum yoktur inşallah . Sadece hormonal durumdurBende oldu canım daha hafif geçiriyorum normalde yatak döşek yatan biriyim regl da şimdi dayanabiliyorum en azından tamamen geçmedi ama
İnşallah canım geçmiş olsunYani evet genelde çoğunluk hafifliyor tarzı konuşuyor , yarın kan vereceğim anormal durum yoktur inşallah . Sadece hormonal durumdur
Bende bi değişiklik olmadı adet döngüm kısaldı sadecePeki sizinde genel olarak adet sancılarınızda evlenince bir değişiklik oldumu konudan bağımsız soruyorum . Kasık ağrısı olmazdı olmaya başladı . Karın ağrısı adet olduğum gün olmaya başladı . Meme kaşıntım olmazdı , sanırım hormonlarım alt üst olmuş
Canım evlendikten sonra değil ama korumayı bıraktıktan sonra bütün adet düzenim yerle yeksan olduPeki sizinde genel olarak adet sancılarınızda evlenince bir değişiklik oldumu konudan bağımsız soruyorum . Kasık ağrısı olmazdı olmaya başladı . Karın ağrısı adet olduğum gün olmaya başladı . Meme kaşıntım olmazdı , sanırım hormonlarım alt üst olmuş
Kesinlikle evetCanım evlendikten sonra değil ama korumayı bıraktıktan sonra bütün adet düzenim yerle yeksan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?