Kasık ağrısı

white_rabbit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
28
12
38
Merhaba hanımlar 10 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri hep kasık ağrısı yaşıyorum adet olcakmisim gibi veya yan taraflarim ağrıyor yan ağrıları için idrar yolu enfeksiyonu denildi ama kasık ağrılarım geçmiyor bu sabahtan beri de sol kasığımda olan ağrı bacağımın üst kısmına vurmakta var mı bu tarz bişey yaşayan merak ediyorum bir tek ben miyim diye endiseleniyorum bebeğime birşey olcak diye sizde birşeyler paylaşırsanız sevinirim

Canım merhaba. Bende 7. Haftama giricem hamilelikteki ilk belirtim kasık ağrısıydı ve o gün bugündür kesilmedi hep sızı var orda. Doktor normal olduğunu söyledi rahmimiz kalınlaşıyormuş bebek kendine yer açıyor anlayacağın için rahat olsun

Evet normal olduğunu söylüyorlar ama hiç normal gibi gelmiyor bana bugünde sol tarafıma bıçak saplanir gibi sancı girip çıkıyor anlamadım gitti umarım dedikleri gibi normaldir biz kendimizi çok dinliyoruzdur

Canım ben bugün doktora gittim, benim sağ tarafımda aşırı ağrı oluyodu şiddetlendi iyice kesem aşağıdaymış düşük riski var dedi, kesem de haftama göre düşükmüş istirahat vedi bir hafta haftaya yine kontrol var. Bende sende bi git

Canım yakın zamanda bu sebeple gittim ben, regl sancısı gibi biraz daha ağırı gibi ağrılar olmuyorsa sorun yok dedi doktorum. İçini ferah tut, ağrılar hep olacakmış. Bana bebeğin yerini gösterdi doktorum, sen de hatırlıyorsan ağrı oralarda mı diye düşün beni çok ferahlattı o şekilde düşünmeye çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…