Z Zumrayldz04 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 24 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #1 Kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç verdi kullandım sizce idrar yolu enfeksiyon hamileliği engeller mi
Kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç verdi kullandım sizce idrar yolu enfeksiyon hamileliği engeller mi
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.468 Emoji Skoru 2.645 Puanlar 63 Yaş 36 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #2 Zumrayldz04 .!.: Kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç verdi kullandım sizce idrar yolu enfeksiyon hamileliği engeller mi Genişletmek için tıkla... ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı
Zumrayldz04 .!.: Kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç verdi kullandım sizce idrar yolu enfeksiyon hamileliği engeller mi Genişletmek için tıkla... ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı
Z Zumrayldz04 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 24 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #3 serguzest87 .!.: ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı Genişletmek için tıkla... Bende çok korkuyorum acaba hamileliği engeler mi diye
serguzest87 .!.: ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı Genişletmek için tıkla... Bende çok korkuyorum acaba hamileliği engeler mi diye
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.468 Emoji Skoru 2.645 Puanlar 63 Yaş 36 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #4 Zumrayldz04 .!.: Bende çok korkuyorum acaba hamileliği engeler mi diye Genişletmek için tıkla... sanmıyorum ama aldığınız ilacı sorun bir doktora
Zumrayldz04 .!.: Bende çok korkuyorum acaba hamileliği engeler mi diye Genişletmek için tıkla... sanmıyorum ama aldığınız ilacı sorun bir doktora
Z Zumrayldz04 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 24 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #5 serguzest87 .!.: sanmıyorum ama aldığınız ilacı sorun bir doktora Genişletmek için tıkla... Zaten doktora tavsiyesi ile kullandım ilaç tozdu içinde tek bir tane vardı tek bir gün kullandım enfeksiyon geçmiş mi geçmemiş mi hiç bilmiyorum
serguzest87 .!.: sanmıyorum ama aldığınız ilacı sorun bir doktora Genişletmek için tıkla... Zaten doktora tavsiyesi ile kullandım ilaç tozdu içinde tek bir tane vardı tek bir gün kullandım enfeksiyon geçmiş mi geçmemiş mi hiç bilmiyorum
Z Zumrayldz04 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 24 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #6 serguzest87 .!.: ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı Genişletmek için tıkla... Hamilelikten önce mi vardı idrar yolu enfeksiyonu
serguzest87 .!.: ben hamile olduğumu idrar yolu enfeksiyonuyla anlamıştım aşırı kaşıntım ve yanmam vardı Genişletmek için tıkla... Hamilelikten önce mi vardı idrar yolu enfeksiyonu
kafestekikiz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.468 Emoji Skoru 2.645 Puanlar 63 Yaş 36 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zumrayldz04 #7 Zumrayldz04 .!.: Hamilelikten önce mi vardı idrar yolu enfeksiyonu Genişletmek için tıkla... hamileliğimin ilk haftalarında
Zumrayldz04 .!.: Hamilelikten önce mi vardı idrar yolu enfeksiyonu Genişletmek için tıkla... hamileliğimin ilk haftalarında