Kaşık ağrısı

aygunes63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
79
54
18
Kızlar ilk beta hcg 66 iki gün sonra 229 a çıktı kasıklarımda ağrı var ara ara batma var bugün biraz iş yaptım sonra sol kaşığımda keskin bi ağrı oluştu çok korkuyorum bişey olmaz değil mi yada kesenin oluştuğunu mu gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim iki kez kimyasal yaşadım yine aynı şeyler yaşamak istemiyorum açıkçası çok stresliyim sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum beş buçuk yıllık evliyim ve artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim

Kızlar ilk beta hcg 66 iki gün sonra 229 a çıktı kasıklarımda ağrı var ara ara batma var bugün biraz iş yaptım sonra sol kaşığımda keskin bi ağrı oluştu çok korkuyorum bişey olmaz değil mi yada kesenin oluştuğunu mu gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim iki kez kimyasal yaşadım yine aynı şeyler yaşamak istemiyorum açıkçası çok stresliyim sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum beş buçuk yıllık evliyim ve artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
Kuzum sakin ol iş yapma çok ağır kaldirma ayaklarini uzat keyfine bak düşünme böyle şeyler kendini yer bitirirsin bebeginle konus dua et kuzum 😊🤲🏻

Sağol canım zaten yiyip bitiriyorum sürekli 😟aklımda yine olmazsa diye peki kaşık ağrısı yerleştiğinin göstergesi mi

Kese köşede gözüküyor normal mi sizce kafama takıldı

Eklentiler

• 79F73E35-28ED-4CEB-9D8F-DA8C1E8FA6A0.webp
    79F73E35-28ED-4CEB-9D8F-DA8C1E8FA6A0.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba ben 7 havtalık hamıleyım bugun kasık batmam var acaba neden oluyo kotu birseymı vardır

Back
X