Kasık ağrısı

seda-6224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
88
19
3
31
Kızlar merhabalar 4 hafta 4 günlük hamileyim.
Doktor randevuma daha var. Bir yere uzanırken ani hareketlerde eğilip kalktığım zaman ya da gece uyumaya çalıştığım zaman sağdan sola ya da tam tersi yaptığım zaman kaşığıma ağrı giriyor kramp şeklinde bir süre de böyle devam ediyor bıçak kesini ağrısı gibi normal mı nu sizce yaşayan oldu mu

Canim merhaba ben de 6+2 yim bu durumu hamileliği öğrendim ogreneli yaşıyorum bu yüzden hep sağ tarafımda uyuyabiliyorum

Kızlarrr
Canim merhaba ben de 6+2 yim bu durumu hamileliği öğrendim ogreneli yaşıyorum bu yüzden hep sağ tarafımda uyuyabiliyo
Canim merhaba ben de 6+2 yim bu durumu hamileliği öğrendim ogreneli yaşıyorum bu yüzden hep sağ tarafımda uyuyabiliyorum
Benimde beta düzensiz artıyor canım senin nasıl

Kızlarrr

Benimde beta düzensiz artıyor canım senin nasıl
Canım benim betaya bir kere bakıldı. Adetim 5 gün geciktikten sonra 4700 du ondan iki gün sonra da keseye baktı doktorum. Tam 6 haftalıkken de bebeği ve kalp atışını gördük gayet sağlıklı yani sıkıntı yok genel bütün tahlillerim yapıldı hepsi de iyi çok şükür. Senin şuan beta değerlerin kaç canım?

Maşallah canım sana benim cuma günü 148 di bugün 199 çıktı değerim yükselmiyor

Dış gebelikte fazla artış oluyor diye biliyorum canım kimyasalda az az artıp bir anda düşmeye basliyor benim bundan öncesi kimyasaldi maalesef iki ay önce
Bende dış gebelik yaşadım dua ediyorum inşalalh dış gebelik değildir kimyasaldır, adetim geçti ama kimyasal olabilir mi bilmiyorum

Bende dış gebelik yaşadım dua ediyorum inşalalh dış gebelik değildir kimyasaldır, adetim geçti ama kimyasal olabilir mi bilmiyorum
Adetten 7 gün sonraya kadar kimyasal olabiliyor maalesef canim ama inşallah dış gebelik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…