kasık agrısı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
&

♥ Cleo ♥

Ziyaretçi
kızlar ben hic kasık agrısı cekmemıstım ama son bıkac gundur kasıklarım agrıyor. bilmek istedigim sey de bu kasık agrısı yorgunluk agrısı gibi mi oluyor egere hamileysen yada igne batar gibi mi? sagolun:bbo:

Canım eğer hamileysen bebek rahimde yerini arıyordur değilsende intahap yada kist vardır.

canım benim bildiğim kadarıyla hamileliktede iğne batıyor gibi oluyormuş ve kasık ağrılarıda var.benimde bu günlarde kasık ağrılarım var ama benim çok erken bilmiyorum bende karasız kaldım.:enbuyukkk:

benimde ağrılar var yarın hasta olmam gerekiyor önce ağrı giriyor hasta olcam sanıyorum sonra geçiyor inşallah olmam

merhabalar

benimde yumurtlama tarihimden yaklasık 1 hafta geçti ve birkaç gundur batma seklinde bir his var. aylardır deneme yaptıgım için biliyorum daha evel boyle birsey yoktu umarım bu ay basarılı olurum. onceki hamileligim yıllar once oldugu için ne yazıkkı birsey hatırlamıyorum :(

benim de kasiklarimda bir agri var vajinaya dogru ama benim bugun hasta olmam gerekiyordu hicbir belirti yok bakalim pazartesi test yapicam sonucu cok merak ediyorum...bir de size anormal derecede surekli beyaz renkte akintim var normal mi sizce?

hamilelikdede akıntı oluyormuş canım inşallah hamilesinizdir:)

Back
X