Kasık ağrısı

Herkes böyle bilir zaten ben de bu durumumdan sonra okuduklarımdan sonra hayatımda ilk defa duymuş oldum bilemiyorum insanları mı korkutuyorlar yoksa istisnalar mı ama
anlıyorum fakat istisna bir durum yaşamamışsınız ki. eğer olur da regliniz gecikirse bir daha test yaparsınız onun dışında kafanızı takmamanızı öneririm

bu arada kasık ağrınızın olması normal yumurtlama döneminde. ben de kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve ultrason temiz çıkmıştı. sizin de öyle olur umarım

bu arada kasık ağrınızın olması normal yumurtlama döneminde. ben de kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve ultrason temiz çıkmıştı. sizin de öyle olur umarım
Ben normalde yumurtlama dönemlerimi pek hissetmiyordum sanırım vücudumu dinlediğim için daha çok fark etmeye başladım birde hapın hormonlara etkisinden de olmuş olabileceğini düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz teşekkür ederim güzel cevaplarınız için. Artık 15 hafta olacak bu kadar takip ederken mutlaka çıkardı bu bilgi kirlilikleri olmasa kafamı böylesine meşgul etmeyecekti

Back
X