- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kullanici03851
-
Daha yumurtlama döneminde olabilirsiniz benceBu arada regle 12 gün var daha dün akşam doktor kanda gebelik testi istedi ama negatif tabi daha çok erken ama
Teşekkür eederim yorumunuz icin normalde her ay 1 2 gün cekiyorum ama geçerdi bu ay 4 gün oldu hala fena agriyor bu da beni telaşlandırdı.Daha yumurtlama döneminde olabilirsiniz bence
Geçen ay benim de regl dönemime kadar ağrımıştıTeşekkür eederim yorumunuz icin normalde her ay 1 2 gün cekiyorum ama geçerdi bu ay 4 gün oldu hala fena agriyor bu da beni telaşlandırdı.
Inşallah benimki de yanlıştır. Gebelik düşünmüyorum. Ama.enfeksiyon falan olabilirmi aceba idrarda yassı epitel 0-5 referans değeri iken 10 çıkmış pazartesi günü göstericem.Geçen ay benim de regl dönemime kadar ağrımıştı
Yassı epitel enfeksiyonla ilgili olabilir doktora gösterin çok mu yüksek?Yumurtlama döneminde başlayan ve bitmeyen kasik agrım var. Normalde korunuyoruz ama 1 defa afedersiniz prezervatif yırtılmış boşalma olmadan farkettik (2.beraberlikte) ama internette okuduğum kadarıyla zevk suyunda dahi sperm bulunabilirmiş. Önceki gebeligimde de belirtim kasik agrisiydi ama onu istediğimiz icin korunmuyorduk. Idrar tahlilinde yassı epitel çok az yüksek çıkmış ondan olabilir mi aceba yasayan var mı? Birde bacağa vuruyor bu ağrı o derece.
Hımm o konuda bir uzmana gitseniz iyi olur tabiiInşallah benimki de yanlıştır. Gebelik düşünmüyorum. Ama.enfeksiyon falan olabilirmi aceba idrarda yassı epitel 0-5 referans değeri iken 10 çıkmış pazartesi günü göstericem.
Aslında çok değil referans değeri 0-5 sonuç 10 diyor pazartesiye kaldı sonuçlar.Yassı epitel enfeksiyonla ilgili olabilir doktora gösterin çok mu yüksek?