R ruyaaaaaaaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 249 Emoji Skoru 44 Puanlar 18 Yaş 24 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyaaaaaaaa #1 Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba
Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba
E Esocannnnn Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 584 Emoji Skoru 366 Puanlar 18 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyaaaaaaaa #2 ruyaaaaaaaa .!.: Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba Genişletmek için tıkla... Belki gebeliktir kaçıncı günündesin
ruyaaaaaaaa .!.: Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba Genişletmek için tıkla... Belki gebeliktir kaçıncı günündesin
Z Zeytin87 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 301 Emoji Skoru 71 Puanlar 13 Yaş 38 9 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyaaaaaaaa #3 ruyaaaaaaaa .!.: Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba Genişletmek için tıkla... Benim de her ay olur yürürken oturken kalkarken bıcak saplanır sanki ben de hamileyim mi derdim ama hep hüsran olurdu reglin 10 15 gün geçikmediyse ciddiye alma yine erken test yapabilirsin
ruyaaaaaaaa .!.: Kızlar sağ kasımda ara ara bir anda batma gibi ağrılar oluyor yürürken özellikle neden kaynaklı aceba Genişletmek için tıkla... Benim de her ay olur yürürken oturken kalkarken bıcak saplanır sanki ben de hamileyim mi derdim ama hep hüsran olurdu reglin 10 15 gün geçikmediyse ciddiye alma yine erken test yapabilirsin
R ruyaaaaaaaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 249 Emoji Skoru 44 Puanlar 18 Yaş 24 10 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyaaaaaaaa #4 esocannnnn .!.: Belki gebeliktir kaçıncı günündesin Genişletmek için tıkla... Adetim 3 gün geçti
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 2.093 Emoji Skoru 561 Puanlar 53 Yaş 25 10 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ruyaaaaaaaa #5 ruyaaaaaaaa .!.: Adetim 3 gün geçti Genişletmek için tıkla... Kan testi ver bence ihtimalin yüksek