Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirseniz sevinirim yumurtlama olduktan sonra birlikte oldum çatlamam oldu. Çatlama 3 gün geçti fakat kasıklarımda bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ara ara vuruyor neden olabilir sizce
Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirseniz sevinirim yumurtlama olduktan sonra birlikte oldum çatlamam oldu. Çatlama 3 gün geçti fakat kasıklarımda bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ara ara vuruyor neden olabilir sizce
Yumurtalamada oldu ama ayın 11 de o sancıyı çektim bitti şimdi kasıklarıma vuruyor ağrı sanki bıçağı batırırsın da geri çekersin ya aynı onun gibi döllenme sırasında olur mu böyle hamile kalmayı çok istiyorum
Yumurtalamada oldu ama ayın 11 de o sancıyı çektim bitti şimdi kasıklarıma vuruyor ağrı sanki bıçağı batırırsın da geri çekersin ya aynı onun gibi döllenme sırasında olur mu böyle hamile kalmayı çok istiyorum
Cnm yumurtlama sonrasi olabiliyormus bnde de olduğunda o zmn arastirdim insallah dollenme sancisi flndie gecen ay dedigim gibi bende de olmustu ama regl oldum kesin bisey demek zor suan