- 8 Mart 2025
- 268
- 45
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çokkk aşırı olmuştu korkmuştum bende ama bişey olmadı çok şükürKızlar selam. Dün yumurtam çatladı lh ile kontrol ettim dün sabahtan akşama kadar sag kasigim ağrıdı çatlamadan kaynaklı diye düşündüm bugün daha iyiydim yine başladı sağdan normal mi bu ya. Kist falan mı oldu acaba. Çatlamadan sonra kasik ağrınız olmuş muydu
Gerçekten mi degerlendirdik pik gününü ama o gün hicbiseyim yoktu ertesi gününden beri sağ kasigim ağrıyor korktum bende sizin gibiBenim çokkk aşırı olmuştu korkmuştum bende ama bişey olmadı çok şükür
Çatlama günü olmuştur. Benimde öyle olmuştu. Hatta benim o kadar ağrımıştı ki doktora gitmiştim hemen randevu bulup. O zamanlar vajinusmusu tam anlamıyla aşamamıştım alttan değil karından bakmasını istemiştim. Alttan baktırmıcaksan niye geldindemişti. Tahlil istemişti tahlil bile vermedim bidaha onun yanına gitmemek için. Sonra geçti zatenGerçekten mi degerlendirdik pik gününü ama o gün hicbiseyim yoktu ertesi gününden beri sağ kasigim ağrıyor korktum bende sizin gibi
İnşallah benim de geçer baya canımı sıktı sağdan hafif hafif vuruyor geçmezse bende gideceğim belirti için de çok erken bu ağrıların anlamlı oldugunu düşünmüyorum. yaaa sevindim geçmesine darısı basimaÇatlama günü olmuştur. Benimde öyle olmuştu. Hatta benim o kadar ağrımıştı ki doktora gitmiştim hemen randevu bulup. O zamanlar vajinusmusu tam anlamıyla aşamamıştım alttan değil karından bakmasını istemiştim. Alttan baktırmıcaksan niye geldindemişti. Tahlil istemişti tahlil bile vermedim bidaha onun yanına gitmemek için. Sonra geçti zaten
Belki sağlıklı bi yumurtlama olmuştur ❤İnşallah benim de geçer baya canımı sıktı sağdan hafif hafif vuruyor geçmezse bende gideceğim belirti için de çok erken bu ağrıların anlamlı oldugunu düşünmüyorum. yaaa sevindim geçmesine darısı basima
Ay inşallah yaBelki sağlıklı bi yumurtlama olmuştur ❤![]()
Benimde Nisan ayında bi kimyasalım varAy inşallah yabir kimyasalım olmuştu daha önce ama onda böyle bişey yaşamadım
Yaa benim de Mayıs'taBenimde Nisan ayında bi kimyasalım var![]()
Amin canım inşallah sanada nasip etsin. Bugun femaraya başladım haftaya perşembe kontrolüm var sonra da Ovitrelle vurulcam bakalım inşallah olur bu ayYaa benim de Mayıs'tayakın zamanlarmis Allah tekrarlatmasin sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşeyAmin canım inşallah damada nasip etsin. Bugun femaraya başladım haftaya perşembe kontrolüm var sonra da Ovitrelle vurulcam bakalım inşallah olur bu ay
İnşallahİnşallah dilediğiniz gibi olur herşey![]()
Kızçem rahat ol lütfen sanırım aynı gün çatlamışız kızzz dün çatladım geceİnşallah dilediğiniz gibi olur herşey![]()
Ayy gercekten miii ben pik gününü ve önceki gununu değerlendirebildim malesef çatlama ve sonrasını değerlendiremedik. Ne olacak bakalım ama umudum var yine deKızçem rahat ol lütfen sanırım aynı gün çatlamışız kızzz dün çatladım geceağrım feci oldu bu ay sol kasıktan mayısta düşük yaptım bende beklemedeyim 16 Ekim pik olmuştu 15 Ekim gece değerlendirdik 16 Ekim boş çatlamam gece oldu bugün sabah gene ilişki haydi bakalım bu ay bizimle inşallah mayısta düşğk yaptık ama mayıs annesi yada haziran annesi olacak muahhhh
![]()
Ben piki yapmadım yaAyy gercekten miii ben pik gününü ve önceki gununu değerlendirebildim malesef çatlama ve sonrasını değerlendiremedik. Ne olacak bakalım ama umudum var yine deinşallah güzel haberler gelir benim de çok ağrım oldu hiç bu kadar olmuyordu şaşkınım
Bişey diyim mi mayistakinde pikten sonraki gün o ay ilk ve tek denememle olmuştu yine aynı şekilde denemek istedim ama şartlar böyle oldu bu sefer. Senin bence daha umut verici su anBen piki yapmadım yakocam yoktu nöbetteydi ama ben 16 Ekim sabah 10 da pik gördüm muhmeken biz gece ilişkiye girdik ya 15 inde o zaman piki yakaladık diye düşünüyorum dün gece de öatladı sabah kocam nöbetten gelince çöktüm başına çocuk diye
gözümün biri kapalıydı o kadar umursamadım yani ya önceki tutatacka ya sabahki
![]()
Kızzz senin ağzın bal yesin bak balllll nasıl moral oldun şimdi sen bana mayısta ikimizde acı yaşamışız Allhım kaybettiğimiz evlatlar yerine bu ay sağlıklı evlat nasip etsin bütün önündeki engeller kalksın ve bize gelsinlerBişey diyim mi mayistakinde pikten sonraki gün o ay ilk ve tek denememle olmuştu yine aynı şekilde denemek istedim ama şartlar böyle oldu bu sefer. Senin bence daha umut verici su an![]()
İnşallah yaKızzz senin ağzın bal yesin bak balllll nasıl moral oldun şimdi sen bana mayısta ikimizde acı yaşamışız Allhım kaybettiğimiz evlatlar yerine bu ay sağlıklı evlat nasip etsin bütün önündeki engeller kalksın ve bize gelsinlerbu arada bat ne zaman
Aşko sen beni tam anladın demiBişey diyim mi mayistakinde pikten sonraki gün o ay ilk ve tek denememle olmuştu yine aynı şekilde denemek istedim ama şartlar böyle oldu bu sefer. Senin bence daha umut verici su an![]()
Kız sen şaka mısın benimde bi takvim 30 biri 31 gösteriyor adeti kaçında oldun bittinİnşallah ya31 Ekim benim ama 1-2 gün oynama yapabilir senin nasil