• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık agrısı

PPINARR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
197
0
96
İstanbul
ıyıgunler bugun sıddetlı sol kasık agrısından acile gıtttım adetımın 3. gunu.kan ve ıdrar thlılı yaptırdım.doktor su an bısey gozukmuyo adetın bıttıktensonra (bır polınıklık ısmı verdı unuttum)raya gıt dedı.kıstın varmıydı dıye sordu.bılmıyorum dedım.gecen ayda aynı sıddetlı agrıyı yasadım.hangı bolume gıtmem gerekıyo?kadın dogumu demedı baska bolum dedı yardımcı olursanız sevınırım.

ıyıgunler bugun sıddetlı sol kasık agrısından acile gıtttım adetımın 3. Gunu.kan ve ıdrar thlılı yaptırdım.doktor su an bısey gozukmuyo adetın bıttıktensonra (bır polınıklık ısmı verdı unuttum)raya gıt dedı.kıstın varmıydı dıye sordu.bılmıyorum dedım.gecen ayda aynı sıddetlı agrıyı yasadım.hangı bolume gıtmem gerekıyo?kadın dogumu demedı baska bolum dedı yardımcı olursanız sevınırım.

selam geçmiş olsun.kasık ağrınız varsa kadın doğum polikilniğine gitmeniz gerekir oradaki muayenenizden sonra ağrınızın nedeni jinekolojik kaynaklı değil ise doktorunuz sizi diğer branşlara yönlendirecektir. Sevgiler.

merhaba dr hanım. bebek düşündüğümüz için yumurtlama dönemi ilişkiye girdikten sonra yumurtalıklarımda ağrı hissettim birkaç kere. bu hamile kalmamım bir belirtisi olabilirmi? birde bende hafif mantar enfeksiyonu var ilişki esnasında az da olsa yanma hissediyorum.
son olarak 25 yünde bir adet görüyorum, yumurtlama günüm 11. gün mü yada 12. günmü oluyor? bunun kesin olarak belirlenmesi için ne yapmak gerekir? kolay gelsin...

merhaba dr hanım. bebek düşündüğümüz için yumurtlama dönemi ilişkiye girdikten sonra yumurtalıklarımda ağrı hissettim birkaç kere. bu hamile kalmamım bir belirtisi olabilirmi? birde bende hafif mantar enfeksiyonu var ilişki esnasında az da olsa yanma hissediyorum.
son olarak 25 yünde bir adet görüyorum, yumurtlama günüm 11. gün mü yada 12. günmü oluyor? bunun kesin olarak belirlenmesi için ne yapmak gerekir? kolay gelsin...

kasık ağrınız yumurtladığınız düşündürür bize ama gebelik demek için adet gecikmeniz olması gerekir. evet doğrudur 11-12. günler sizin için yumurtlama günleridir.

Back
X