kasık ağrısı....??

chndry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
131
0
46
İzmir
acayip derecede kasıklarım ağrıo sanki bıçak batırıyolar gibi nedenini bilen varmı acaba ???

canım çok normal bi durum benimde ilk aylarda çok oluyodu şimdi gene başladı benim 1,5 haftam falan kaldı gerçi ani hareketlerden kaçın dikkat et hatta geçen sabah kalçamın ağrısına bide kasıığıma bıçak gibi kramp girince ağlamaya başladımdı ben eşim ovalayıp moral vermeye çalıştı

Canım gunaydın.Üşümemeye calıs. Üşütünce de aynı agrılar oluyor. Bol su ıc.Ve tuvaletını fazla tutma.

Canım gunaydın.Üşümemeye calıs. Üşütünce de aynı agrılar oluyor. Bol su ıc.Ve tuvaletını fazla tutma.

adliyede çalışıyorum şuan adliyede de tadilat var tuvaletler de kullanılmıyor mecburen yakınlrdaki dvlt dairelerine falan gidiyoruz ama iş yoğunluğundan da zırt pırt gidemiyorum biraz tuttmak zorunda kalıyorum inş sadece o yüzdendir başka bir sorun yoktur.. cvbın için çok tşk ederm

bende aynı şekilde gece bile kaç kere uykumdan uyandım dönerken .. bugün biraz daha az umarım bir sorun olmaz..zormuş hamilelik yaaaa

kasık ağrısı olduğunda bol su içilmasini öneriyorlar.ama bıçak gibi batıyorsa doktoruna danış canım.

selamlar ben de kasık ağrısından çok şikayetçiyiym 15 haftalık hamileyim ve dün ağrıdan otururp ağladım sürekli bir sızı ve ara ara da bıçak saplaması gibi oluyor nefesim kesiliyor ve bacağımı uyuşturuyor dr kalsiyum eksikliinden oluyor dur diyor kontrolde tekrar söyliycem aynı okulda benimle aynı haftada hamile olan bir arkadaşım var hiç kasık ağrısı olmuyormuş canım sıkıldı umarım bir sorun yoktur .annem felan da üşütmüşsündür diyor ben biraz takıntnıtlı bir kişiyim ve her tuvalet sonrasında mutlaka uzun bir müddet suyla temizleniyorum acaba ondan mı üşüyorum bilemedim

canını sıkma canım genelde yaşanıyormuş böle şeler yani çevremde doğum yapanlarla görüştüm ama geçmesse sorun yaratabilir belki benm bir gece oldu daha sonra geçti o gün de tuvaletimi çok tutmuştum sanırm ondan olmuş..ama üşütünce de hamile değilken bile insanın kasıkları ağrıyor yani dikkat et birascık cnm

kasık agrııs bendede var ama sol tarafımda kasıgımdan başlıga vajınamın sol sol tarafına ve sol bacagmın ıc kısmına vuruyo gecelerı saga sola donemıorum eşim dondurup duruo topaç gibi yuvarlanıorum valla kalsiyum magnezyum dengesızlıgınden olabilirmiş magnezyum aldım ama bişi değişmedi doktora sordum normal olabilir dedi magnezyumuda o verdı zaten sol tarafıma yatınca bişi hissetmiyorum ama ayagına kalkınca yada yon degıstırınce omrumden omur gıdıo napıcam bilmiroum

valla kötü oluo umarım çabuk geçr cnm

geçmiş olsun .... bende de oluyor kasık ağrısı hala ..ama ağlayacak kadar değil tab i .. çok yorulur çok ayakta kalırsam bide tuvalette çok zorlandığımda oluyor ... sırt üstü yatıp hareketsiz dinlenirsem iyi geliyor.

Benim de tam olarak geçmedi sürekli bir sızı var ve ara ara bıçka gibi saplanıyor bende bir de kabızlık var tuvalette azıcık zorlasam ağrı yapıyor sanki orda bir taş varmış gibi ağırlık oluyor

valla alıştım sanırım bu sancıyla yaşamaya şimdi kalksam gene agrıyo ama benım hamılelegımın başından berı kızım sol tarafımı çok sevdi merak ediyorum ne var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…