Canım gunaydın.Üşümemeye calıs. Üşütünce de aynı agrılar oluyor. Bol su ıc.Ve tuvaletını fazla tutma.
canım çok normal bi durum benimde ilk aylarda çok oluyodu şimdi gene başladı benim 1,5 haftam falan kaldı gerçi ani hareketlerden kaçın dikkat et hatta geçen sabah kalçamın ağrısına bide kasıığıma bıçak gibi kramp girince ağlamaya başladımdı ben eşim ovalayıp moral vermeye çalıştı
kasık ağrısı olduğunda bol su içilmasini öneriyorlar.ama bıçak gibi batıyorsa doktoruna danış canım.
canım kaç haftalık oldu bebişin?
selamlar ben de kasık ağrısından çok şikayetçiyiym 15 haftalık hamileyim ve dün ağrıdan otururp ağladım sürekli bir sızı ve ara ara da bıçak saplaması gibi oluyor nefesim kesiliyor ve bacağımı uyuşturuyor dr kalsiyum eksikliinden oluyor dur diyor kontrolde tekrar söyliycem aynı okulda benimle aynı haftada hamile olan bir arkadaşım var hiç kasık ağrısı olmuyormuş canım sıkıldı umarım bir sorun yoktur .annem felan da üşütmüşsündür diyor ben biraz takıntnıtlı bir kişiyim ve her tuvalet sonrasında mutlaka uzun bir müddet suyla temizleniyorum acaba ondan mı üşüyorum bilemedim
ınsallah daha ıyısındır cnm
allaha şükür canmmm geçti şuan bir sorunum yok umarım bidaha da olmaz
kasık agrııs bendede var ama sol tarafımda kasıgımdan başlıga vajınamın sol sol tarafına ve sol bacagmın ıc kısmına vuruyo gecelerı saga sola donemıorum eşim dondurup duruo topaç gibi yuvarlanıorum valla kalsiyum magnezyum dengesızlıgınden olabilirmiş magnezyum aldım ama bişi değişmedi doktora sordum normal olabilir dedi magnezyumuda o verdı zaten sol tarafıma yatınca bişi hissetmiyorum ama ayagına kalkınca yada yon degıstırınce omrumden omur gıdıo napıcam bilmiroum
selamlar ben de kasık ağrısından çok şikayetçiyiym 15 haftalık hamileyim ve dün ağrıdan otururp ağladım sürekli bir sızı ve ara ara da bıçak saplaması gibi oluyor nefesim kesiliyor ve bacağımı uyuşturuyor dr kalsiyum eksikliinden oluyor dur diyor kontrolde tekrar söyliycem aynı okulda benimle aynı haftada hamile olan bir arkadaşım var hiç kasık ağrısı olmuyormuş canım sıkıldı umarım bir sorun yoktur .annem felan da üşütmüşsündür diyor ben biraz takıntnıtlı bir kişiyim ve her tuvalet sonrasında mutlaka uzun bir müddet suyla temizleniyorum acaba ondan mı üşüyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?