****kasık ağrısı*****

teachercnn

elhamdülillahrabbelalemin
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
569
50
318
39
İçel Mersin
hamilelik yaşamış arkadaşlar, hamilelik başında yaşadığınız kasık ağrıları nasıldı? bi anlıklı mı, şiddetli mi? biraz tarif edebilir misniz?

bende yeni hamile kaldım benim çok oldu hergün ağrıdı diyebilirim sinsin hep ağrı vardı hatta kist falan diye şüphelenmiştim ben.

adet olacakmış gibi yanma şeklinde oldu hamileliğin başında, hatta düşük yapıcam diye çok korktum 1 hafta kadar sürdü geçti..

kızlar benimde çok ağrıyor. bende korkuyorum daha doktora gitmedim. idrarda pozitif çıktı. ama kasıklarım bazen öyle bi ağırıyo ki, hareket edemiyorum. adetin başladığında hissettiğimiz o ağrılardan yaşıyorum diyebilirim. tam hamile olup olmadığımı da bilmiyorum henüz. korkuyorum kızlar yaaa

adet olacakmış gibi yanma şeklinde oldu hamileliğin başında, hatta düşük yapıcam diye çok korktum 1 hafta kadar sürdü geçti..

aynen bendede var şu an yanma şeklinde ve regl olcakmışım gibi,
benim bata 2 gün var dünde bugünde gebelik testi pozitif çıktı :26:

kizlar benim de basladi adet tarzi agrilar 4 gun onceden
ve rahim sanki asagiya inmis gibi
vajinada yuk ve dolgunluk hissi var
sanirim adet geliyor
arada bir sag yumurtaligimda ani agrilar oldu bugun ama onceki aylarda da oluyordu hamilelige yormuyorum

benimde bir iki gün içinde olmam lazım. -inşallah olmam da- -hayırlısı tabi-
bel ağrın var mı canım senin

inşallah gelmez kırmızılar ve bebişin seninledir tatlım :emir_bebek:
bel ağrım 3 gündür var , bide biraz bulantım oluyor sabahları ve baş dönmesi,
benim testlerin hepsi pozitif çıktı ama güvenemiyorum ben, daha bata 2 gün var çünki, yan sevinemiyorum daha :26:

kizlar benim de basladi adet tarzi agrilar 4 gun onceden
ve rahim sanki asagiya inmis gibi
vajinada yuk ve dolgunluk hissi var
sanirim adet geliyor
arada bir sag yumurtaligimda ani agrilar oldu bugun ama onceki aylarda da oluyordu hamilelige yormuyorum

inşallah gebelik belirtisidir canım hayırlısı ne ise olsun inşallah tutunmuştur meleğin annesine :nazar:

Son düzenleme:
selam kizlar hepinize..bi bende sorayim cevaplayin guzelce..benim ovulyasyon gumumden 5gun gecti, anlayacaginiz adetimede 10 gun var.ama bugun sabahdan beri simdiye kadar kasik agrilarim, bel agrim, rahimda adet olacakmisim gibi sanci var..bu acaba neye isaretdi ? ha ben gebelik bi yanaaa bu ovulyasyon belirtisi olsun diyorum en azindan..hmm? ya sizce?

selam kizlar hepinize..bi bende sorayim cevaplayin guzelce..benim ovulyasyon gumumden 5gun gecti, anlayacaginiz adetimede 10 gun var.ama bugun sabahdan beri simdiye kadar kasik agrilarim, bel agrim, rahimda adet olacakmisim gibi sanci var..bu acaba neye isaretdi ? ha ben gebelik bi yanaaa bu ovulyasyon belirtisi olsun diyorum en azindan..hmm? ya sizce?

yumurtlama dönemin olabilir. adet başından itibaren 14.gün deniyo yumurtlama için ama kişiden kişiye değişiyor bu. bence yumurtlaman devam ediyo olabilir. şeffaf akıntın oluyo mu bu arada

hocam yapsana bi gebelik testi daha...''sonra uzuluyorum'' diye yapmak istemiyorsun, anliyorum seni ama boyle daha stres oluyor insan...iki gun nasil dayanacaksin?

yumurtlama dönemin olabilir. adet başından itibaren 14.gün deniyo yumurtlama için ama kişiden kişiye değişiyor bu. bence yumurtlaman devam ediyo olabilir. şeffaf akıntın oluyo mu bu arada

canim bende zaten yumrutalam prblmi vardi hep, simdi bu ay zar zor 20 mme cikdi yumoslar, doktor ultrasonda bakdi bi iku gune catlar dedi.ama akinti felan hic fark etmedim, kuruluk yok nemlik var tabi, ama o beyaz akinti yok...iste...((((((

hocam yapsana bi gebelik testi daha...''sonra uzuluyorum'' diye yapmak istemiyorsun, anliyorum seni ama boyle daha stres oluyor insan...iki gun nasil dayanacaksin?

ya canım valla meraktan duramıyorum ama eşim artık test lafı duymak istemiyor. iki tane yaptın ikiside pozitif çıktı. test yapıp ne yapacaksın diyo. haklıda. kanda bakmadıktan sonra idrar testiinin anlamı yok. nasıl olsa pozitifi gördük onda.

yani anlayacağın en iyisi beklemek

slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi

ya canım valla meraktan duramıyorum ama eşim artık test lafı duymak istemiyor. iki tane yaptın ikiside pozitif çıktı. test yapıp ne yapacaksın diyo. haklıda. kanda bakmadıktan sonra idrar testiinin anlamı yok. nasıl olsa pozitifi gördük onda.

yani anlayacağın en iyisi beklemek

dur simdi...sen burada bize gosterdigin test harici bi test daha yapmistin ve o da pozitif miydi?:52:
bana kanda hic bakilmadi bile...gittigim merkeslerde de yine idrar testi yapilmisti ve her defasinda renk koyulasmisti. ben sana o yuzden yap diorum idrar testi, renk koyulasiyor mu diye...

Son düzenleme:
dur simdi...sen burada bize gosterdigin test harici bi test daha yapmistin ve o da pozitif miydi?:52:
bana kanda hic bakilmadi bile...gittigim merkeslerde de yine idrar testi yapilmisti ve her defasinda renk koyulasmisti. ben sana o yuzden yap diorum idrar testi, renk koyulasiyor mu diye...

gerçi ben aynı gün yapmıştım. sırf markadan kaynaklı hata olup olmadığına bakmak içindi. rengi de aynıydı zaten diğeriyle.

Back
X