- Konu Sahibi teachercnn
hamilelik yaşamış arkadaşlar, hamilelik başında yaşadığınız kasık ağrıları nasıldı? bi anlıklı mı, şiddetli mi? biraz tarif edebilir misniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olacakmış gibi yanma şeklinde oldu hamileliğin başında, hatta düşük yapıcam diye çok korktum 1 hafta kadar sürdü geçti..
aynen bendede var şu an yanma şeklinde ve regl olcakmışım gibi,
benim bata 2 gün var dünde bugünde gebelik testi pozitif çıktı :26:
benimde bir iki gün içinde olmam lazım. -inşallah olmam da- -hayırlısı tabi-
bel ağrın var mı canım senin
kizlar benim de basladi adet tarzi agrilar 4 gun onceden
ve rahim sanki asagiya inmis gibi
vajinada yuk ve dolgunluk hissi var
sanirim adet geliyor
arada bir sag yumurtaligimda ani agrilar oldu bugun ama onceki aylarda da oluyordu hamilelige yormuyorum
selam kizlar hepinize..bi bende sorayim cevaplayin guzelce..benim ovulyasyon gumumden 5gun gecti, anlayacaginiz adetimede 10 gun var.ama bugun sabahdan beri simdiye kadar kasik agrilarim, bel agrim, rahimda adet olacakmisim gibi sanci var..bu acaba neye isaretdi ? ha ben gebelik bi yanaaa bu ovulyasyon belirtisi olsun diyorum en azindan..hmm? ya sizce?
yumurtlama dönemin olabilir. adet başından itibaren 14.gün deniyo yumurtlama için ama kişiden kişiye değişiyor bu. bence yumurtlaman devam ediyo olabilir. şeffaf akıntın oluyo mu bu arada
hocam yapsana bi gebelik testi daha...''sonra uzuluyorum'' diye yapmak istemiyorsun, anliyorum seni ama boyle daha stres oluyor insan...iki gun nasil dayanacaksin?
ya canım valla meraktan duramıyorum ama eşim artık test lafı duymak istemiyor. iki tane yaptın ikiside pozitif çıktı. test yapıp ne yapacaksın diyo. haklıda. kanda bakmadıktan sonra idrar testiinin anlamı yok. nasıl olsa pozitifi gördük onda.
yani anlayacağın en iyisi beklemek
dur simdi...sen burada bize gosterdigin test harici bi test daha yapmistin ve o da pozitif miydi?
bana kanda hic bakilmadi bile...gittigim merkeslerde de yine idrar testi yapilmisti ve her defasinda renk koyulasmisti. ben sana o yuzden yap diorum idrar testi, renk koyulasiyor mu diye...
gerçi ben aynı gün yapmıştım. sırf markadan kaynaklı hata olup olmadığına bakmak içindi. rengi de aynıydı zaten diğeriyle.
hocam tas olsa catlardi. yaf esine caktirmadan yapar insan baska marka ile.
peki kan testini ne zaman yaptiracaksin, pazartesi mi?