****kasık ağrısı*****

pazartesi ya da salı gitmeyi düşünüyorum. sabah mı gitmek gerekiyo bu arada? acaba öğleden sonra gitsem sağlık ocağı yapar mı

canim ben hic gitmedim ama bildigim sabah gidersen sonuclarini ogleden sonra alabiliyorsun. aksam gidersen ertesi gunu beklemek gerekiyormus...hayirli haberlerle gel insallah...

slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi

bendede ayni sey oldu 17 subatta yumurtlamayi gordum 18 indede denemelerimizi yaptik o gunden beri kasik agrim devam ediyo benimde :( beklemedeyim daha adetimede 7-8 gun var ki hic agrim olmaz adet oncesi ve adet doneminde anlamadim ben bun isten bisey agri gerginlik sertlik ve kasilma var sanki hapsururken bilw kaslip kalicak orasi gibi geliyo banaa ?/?
bakalim sonuclari bildirelim birbirime lutfen

benim yumurtlama gunumden beri kasik agrim devam ediyor ama agri deilde sizlama oturrurken rahat ama yurumeye harekete baslayinca sol kasigim sizlamaya ve cekmeye basliyo bu arada hala adet olmadim hadi bakalim insallah ..........

benimde kahverengi pembe geldi biseylerrrrr hayyy allamm yaaa
neyse her iste bi hayir vardir dicez bi teselli su ki adetim duZENE girdi diyeyim bariii bugun 28.gunumdu
yeni tur yeni sans hadi bakalim Mart kapidan baktirir bebisleri yaptirir insallah ayy ne diiimm kafayi yicemmm yakindaaaa

kasık ağrıları geneli annelerde oluyor. ben 6 ayındayım hala kasık agrılarım var rahmin biraz aşagıda olmasından kaynaklanıyormuş uzun süreli ağrılar ama korkulacak bisey yok.dr anlattıgınızda size ilişkiyi kesin diyecek ilk olarak..bide ayaklarınızın üşümemesine dikkat edin.vudut daha hassas oldugundan daha cabuk üşütüyormuş..

kasık ağrıları geneli annelerde oluyor. ben 6 ayındayım hala kasık agrılarım var rahmin biraz aşagıda olmasından kaynaklanıyormuş uzun süreli ağrılar ama korkulacak bisey yok.dr anlattıgınızda size ilişkiyi kesin diyecek ilk olarak..bide ayaklarınızın üşümemesine dikkat edin.vudut daha hassas oldugundan daha cabuk üşütüyormuş..

canim ya ben agrili bir sekilde 17 subatta yumurtladim ;sol kasigimda agri oldu ve surekli devam etti acaba yinemi yumurtluyorum die ara ara test yapip baktim hatta ama yoktu bende acaba hamilelik belirtisimi die dusundum taa ki bugune kadar yok kahve-pembe biseyler gelmeye baslasdi
agri sebebi neydi kiiiii?????? yumurtlamadami catlamasinda mi bilgin var miii cnm?? ki halaa sol kasigimda ince ince sizi var

Back
X