Kasık Ağrısı

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Arkadaşlar merhaba,

Dün ilişkiden sonra yastık koyup bi saate yakın yattım. Yatarken ve sonrasında kasığımda bıçak kesmesi gibi ağrı oldu. Ve şuanda aynı ağrım devam ediyor. Tahmini yumurtlama günüm bugün ya da yarın olacak. Test falan yapmadım ama.

Bu ağrı birşeye işaret ediyor mu? Hiç tanıdık bir ağrı değil daha önce olmamıştı. Böyle kesik kesik bir ağrı. Sanki kasığımın sağ tarafına bişiler oluyor.

meraba ;
illaki yastık koymak gerekiyor mu altımıza ???

Yarım saat toto açık yatınca üşütmüşsündür. Yapmayın böyle şeyler. Spermler çok hızlıdır ayakta da dursan döllenme için gerekli olan sperm rahme ulaşır. Ama içim rahat etsin diyosan en azından üşütmemeye dikkat edin giyiynin ya da battaniye sarıp yat.

çok güldüm yaa :))))))))))))

bu sancı gaz sancısı gibi birşey değilki, onu ayırt edebilirim diye düşünüyorum.

çok güldüm yaa :))))))))))))

bu sancı gaz sancısı gibi birşey değilki, onu ayırt edebilirim diye düşünüyorum.
yok gazdır demedim idrar yolunu falan üşütürsün Allah korusun. Hamilelikte üşütmemeye dikkat etmek lazım. İnş kısa zamanda kavuşursun yavruna :)

yok gazdır demedim idrar yolunu falan üşütürsün Allah korusun. Hamilelikte üşütmemeye dikkat etmek lazım. İnş kısa zamanda kavuşursun yavruna :)

teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım ve burayı okuyunca ne kadar bilgisiz olduğumu farkettim. bir çok şey öğrendim. :) buda öğrendiğim yeni birşey oldu. üşütmemeye gayret göstericem o zaman. hiç dikkat etmiyorum. eşimin tabiri ile cıbız geziyorum evde

sende inş sağlıklı, sıhhatlı ve kolay şekilde bir doğğum geçirirsinnn

merhaba ;
ben en son 5 aralıkta regl oldum evleneli 1 ay oldu şuan çok şiddetli baş dönmem var ve beyaz gibi sarıya dönük renkte yoğun akıntım geliyor. 1 hafta önce ağrı kesici içicektim annem uyardı test yaptım emin olmak için negatifti gene öle bi sorunum var ağrı kesici içmek istiyorum ama baş dönmem çok şiddetli . napmalıyım bu kadar baş dönmesi uykusuzluktan da kaynaklanıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…