kasik agrisi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Arkadaslar kasim ayinda 12 haftalik bebegimi kaybettim maalesef ve suan 7 haftalik hamileyim Allah kucagima almayi nasib eder insallah yanliz iki gundur sag kasigimda garib bi agri var aslinda agrida degil gelip giden bi sanci dedigim gibi tek tarafli sadece sag kasigim cok sukur kanamam falan yok ama dusuk olabilirmi ki yine:43:saglikli hamile olup kasik agrisi ceken yokmu aranizda suan iyi seyler duymaya ihtiyacim var.

sacma sapan konular okunma rekoru kirarken,yuzlerce kadindan hic bi fikirleri olmasa bile iyi dileklerini ileten bi mesajin gelmemesi ne Garip:19:

hayatım bu konuda hiç bir fikrim yok maalesef ama umarımki ciddi bir şey değildir ve bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın.. yinede bir doktora görün istersen riske atma :34:

hayatım bu konuda hiç bir fikrim yok maalesef ama umarımki ciddi bir şey değildir ve bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın.. yinede bir doktora görün istersen riske atma :34:

Hic bir fikrin olmasada okuyup yazdigin icin cok tesekkur ederim buraya görümcemle kavga ettim veya kaynanami dovdun diye konu acsaydim cvp rekoru kirilirdi nedense benim sorunumu kimse ciddiye almamis:19iki gun once dr deydim zaten canim gebelik cok yeni oldugu icin vajinal ultrason yapiyo o yuzden ikide bir de gitmek istemiyorum hem rahatsiz oluyorum Hemde pek iyi olmadigini soyledikleri icin ultrasona girip bisey olsa ondan bilirim:1:

Hic bir fikrin olmasada okuyup yazdigin icin cok tesekkur ederim buraya görümcemle kavga ettim veya kaynanami dovdun diye konu acsaydim cvp rekoru kirilirdi nedense benim sorunumu kimse ciddiye almamis:19iki gun once dr deydim zaten canim gebelik cok yeni oldugu icin vajinal ultrason yapiyo o yuzden ikide bir de gitmek istemiyorum hem rahatsiz oluyorum Hemde pek iyi olmadigini soyledikleri icin ultrasona girip bisey olsa ondan bilirim:1:

:)))) haklısın o tip konular daha çok dikkat çekiyor burda,benimde bir sağlık sorunum olmuştu cevap alamamıştım :50: şöyle yapalım ben yarın kadın doğumcuya gidicem senin sorununuda soriim bakalım ne diyecek belki bu şekilde bir yardımım dokunur :34:

:)))) haklısın o tip konular daha çok dikkat çekiyor burda,benimde bir sağlık sorunum olmuştu cevap alamamıştım :50: şöyle yapalım ben yarın kadın doğumcuya gidicem senin sorununuda soriim bakalım ne diyecek belki bu şekilde bir yardımım dokunur :34:

ayy canim cok sagol yaa:21Aslinda ben ne diyeceginide biliyorum cunku kendi dr mede kasiklarimda agri var diye sormustum oda bebek buyudukce rahim genisliyo etrafindaki kaslar agri yapar falan dedi aslinda matiklida ama benim bi dusugum ve o gebeligimdede kasik agrim oldugu icin suan hep tereddutteyim bi turlu sevinemiyorum korka korka tuvalete gidiyorum:18:psikolojik yani bide nedense sadece sag kasigim:44:

ayy canim cok sagol yaa:21Aslinda ben ne diyeceginide biliyorum cunku kendi dr mede kasiklarimda agri var diye sormustum oda bebek buyudukce rahim genisliyo etrafindaki kaslar agri yapar falan dedi aslinda matiklida ama benim bi dusugum ve o gebeligimdede kasik agrim oldugu icin suan hep tereddutteyim bi turlu sevinemiyorum korka korka tuvalete gidiyorum:18:psikolojik yani bide nedense sadece sag kasigim:44:

ALLAH korusun düşünme öyle şeyler,ağrılar süreklimi yoksa gidip geliyormu ? sabah gidicem muhtemelen akşama ancak girebilirim ama sorucamm sözz :))) bide söylediğin gibi psikoloji çok önemli güzel hayaller kurr çünkü sen bir annesin artık :16: ALLAH banada nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
bende düşük yapmıştım...ama öyle tek taraflı ağrı olmuyor...alt kasığın adet sancının biraz daha fazla oluyor..diğer hamileliklerimde..hafif ağrılarım oluyordu...ez az 7 aya kadar...doktorumda bana rahim büyüyor ondan diyordu..ama insan bir kere düşük yaşayınca..sık sık kontrole gidiyordum...ilk bebeğimdede düşük tehlikesi oldu..iğne yatak istiratı felan derken..zar zorda olsa doğurduk...ama yinede hafife alma kontrollerini sık yaptır...en azından kafanda soru işareti olmaz...

Arkadaslar kasim ayinda 12 haftalik bebegimi kaybettim maalesef ve suan 7 haftalik hamileyim Allah kucagima almayi nasib eder insallah yanliz iki gundur sag kasigimda garib bi agri var aslinda agrida degil gelip giden bi sanci dedigim gibi tek tarafli sadece sag kasigim cok sukur kanamam falan yok ama dusuk olabilirmi ki yine:43:saglikli hamile olup kasik agrisi ceken yokmu aranizda suan iyi seyler duymaya ihtiyacim var.

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.sağ kasık kısmında apandis vardır ama onla ilgili bi şey olsa duramazdın.büyük ihtimalle sağ bacağına fazla yüklendiysen yada yürüşten de bazen kasılma olabilir.ama kasılma uzun sürerse bi doktora git cnm.biz burdan çok bi şey söyleyemeyiz.

Güzelim kendini sıkma içini rahat tut bak bende 8 haftalık hamileyim 7 haftadan beri kasık agrım var ben daha yeni geldim doktordan kanaman vs olmadıgı sürece normal bu kask agrısı hem rahim büyüyor hemde kuzucuklarımız Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini

Selam, 18+5 teyim ve hamileliğimin başından beri kasık ağrım var, bazen çok şiddetli hissediyorum bıçak saplanıyo gibi..doktorum normal diyor,büyüme ağrısı diyor, ultrasonda bir sıkıntı gözükmediği ve kanamam falan da olmadığı için rahatım:) bir de ben 6. Haftada öğrendim ve hiç vajinal ultrason kullanmadı doktorum, için rahat edecekse doktora kontrole git ya da başka bir doktora git:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)

içini ferah tut kasık ağrısı genelde her hamilede oluyor normal bişey yani..progestan vermişti doktorum o biraz azaltmıştı ağrılarımı..

tek tek alinti yapamadim ama hepinize coook tesekkur ederim icimi rahatlattiniz birazda olsa.Dedigim gibi aslinda agrida degil gelip giden bi sanci apandist geldi aklima ama apandisit olsa duramam herhalde yani dayanilmiycak bisey degil sadece ben korktugum icin aklim hep orda:25:cok sukur kanamam falanda yok ama ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum hic huyum degildir ama resmen evhamli oldum .hepinize tekrar tesekkur ediyorum Allah isteyen herkeze saglikli bebekler versin insallah.

canım benim sordum bugün rahim genişlemeye başladığı için sağ tarafta agrı olur dedi önemli olmadığını herkeste olduğunu söyledi haber veriim dedim olumsuz bir şey düşünme sende sevgileeerr :42:

canım benim sordum bugün rahim genişlemeye başladığı için sağ tarafta agrı olur dedi önemli olmadığını herkeste olduğunu söyledi haber veriim dedim olumsuz bir şey düşünme sende sevgileeerr :42:

Canim cok sagol valla ya icim biraz daha rahat :46:aslinda oyle oldugunu bende biliyorumda iste insa kotu bi tecrube yasayinca hep acaba mi diye bekliyo kanama bisey olur diye tuvalete gitmeye korkuyorum:18:gerci doktorlar ne derse desin allahin izniyle kucagima almadan rahatlamiycam sanirim:50:sanirim sende bebek istiyosun bu hamilenin duasi Kabul olurda allahim insallah sen ve senin gibi isteyen herkeze nasib eder:emir_bebek:sevgiyle hamile kal:1:

Canim cok sagol valla ya icim biraz daha rahat :46:aslinda oyle oldugunu bende biliyorumda iste insa kotu bi tecrube yasayinca hep acaba mi diye bekliyo kanama bisey olur diye tuvalete gitmeye korkuyorum:18:gerci doktorlar ne derse desin allahin izniyle kucagima almadan rahatlamiycam sanirim:50:sanirim sende bebek istiyosun bu hamilenin duasi Kabul olurda allahim insallah sen ve senin gibi isteyen herkeze nasib eder:emir_bebek:sevgiyle hamile kal:1:

:9::9::9: amin cnm inşallah ben ve isteyen herkes sevgiyle hamile kalır sende sevgiyle sağ sağlim kucağına alırsın :1:

Back
X