hayatım bu konuda hiç bir fikrim yok maalesef ama umarımki ciddi bir şey değildir ve bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın.. yinede bir doktora görün istersen riske atma
Hic bir fikrin olmasada okuyup yazdigin icin cok tesekkur ederim buraya görümcemle kavga ettim veya kaynanami dovdun diye konu acsaydim cvp rekoru kirilirdi nedense benim sorunumu kimse ciddiye almamis:19iki gun once dr deydim zaten canim gebelik cok yeni oldugu icin vajinal ultrason yapiyo o yuzden ikide bir de gitmek istemiyorum hem rahatsiz oluyorum Hemde pek iyi olmadigini soyledikleri icin ultrasona girip bisey olsa ondan bilirim
:)))) haklısın o tip konular daha çok dikkat çekiyor burda,benimde bir sağlık sorunum olmuştu cevap alamamıştımşöyle yapalım ben yarın kadın doğumcuya gidicem senin sorununuda soriim bakalım ne diyecek belki bu şekilde bir yardımım dokunur
ayy canim cok sagol yaa:21Aslinda ben ne diyeceginide biliyorum cunku kendi dr mede kasiklarimda agri var diye sormustum oda bebek buyudukce rahim genisliyo etrafindaki kaslar agri yapar falan dedi aslinda matiklida ama benim bi dusugum ve o gebeligimdede kasik agrim oldugu icin suan hep tereddutteyim bi turlu sevinemiyorum korka korka tuvalete gidiyorum:18sikolojik yani bide nedense sadece sag kasigim:44:
Arkadaslar kasim ayinda 12 haftalik bebegimi kaybettim maalesef ve suan 7 haftalik hamileyim Allah kucagima almayi nasib eder insallah yanliz iki gundur sag kasigimda garib bi agri var aslinda agrida degil gelip giden bi sanci dedigim gibi tek tarafli sadece sag kasigim cok sukur kanamam falan yok ama dusuk olabilirmi ki yinesaglikli hamile olup kasik agrisi ceken yokmu aranizda suan iyi seyler duymaya ihtiyacim var.
canım benim sordum bugün rahim genişlemeye başladığı için sağ tarafta agrı olur dedi önemli olmadığını herkeste olduğunu söyledi haber veriim dedim olumsuz bir şey düşünme sende sevgileeerr
Canim cok sagol valla ya icim biraz daha rahataslinda oyle oldugunu bende biliyorumda iste insa kotu bi tecrube yasayinca hep acaba mi diye bekliyo kanama bisey olur diye tuvalete gitmeye korkuyorum:18:gerci doktorlar ne derse desin allahin izniyle kucagima almadan rahatlamiycam sanirim sanirim sende bebek istiyosun bu hamilenin duasi Kabul olurda allahim insallah sen ve senin gibi isteyen herkeze nasib eder sevgiyle hamile kal
amin cnm inşallah ben ve isteyen herkes sevgiyle hamile kalır sende sevgiyle sağ sağlim kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?