- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
kizlar yaklasik 25 haftalik hamileyim ve ozellikle son 2 haftadir kasik agrilarim oluyo. akintim da var ama normal beyaz akinti hic kanama gibi olmadi cok sukur. genelde bilgisayar basi calisiyorum ama tabiki hic bilgisayardan kalkmiyorum manasina gelmio bu imza isleri oluyo bazen alt kata iniyorum bazen ust kata cikiyorum falan yoruluyorum muhtemelen o da arttiriyo kasik agrimi. haftasonu doktor kontrolum var ama bi yandan da korkuyorum bu kadar agri normal mi diye. yururken yataktan kalkarken sanki legen kemigim ayriliomus gb hissediorm. sizlerde de boyle mi yoksa bende mi problem var???
Allah kolaylik versin canim valla yataktan kalkarken falan ozellikle baya bi agri oluyo bende de. calisiorm cok yorucu bi is diil ama yine de kendi kendimi yoruorm demekki arada 32. haftada izne ayrilmak gerekio ama ben 36nin sonuna kadar doktorum izin verirse calisirim die dusunuodum fakat gidisat boyle olursa biraz zorlanicam gibi gelio bi sure sonra yurumek zor gelio cnk ozellikle aksama dogru esim yardimci olmadan merdiven cikamiorm eve donerken resmen. saglikla kavusalim bebislerimize insallaKorkucak bisey yok cnm cok normal daha iyi günlerin ilerki haftalarda kasik agrilari bel agrilari cekilmez oluyor ben sahsen yattim yerden kalkamiyorum geceleri desteksiz kalkip oturmaz oldum yere oturunca bile esim elimden tutyo öyle kalkablyrm 35+4 um suan bugün biraz ayakta kaldim suan yatyrm heryerim agriyi ayaklarim kasiklarim belim .
Dhaa öyle bi benmsiceksinki agrilari bazen agrimadginda sasircaksn yani ben öyleyim sahsen.
Bir iki gün agrim.ykdu sasirdim bugn yine basladi bide kucuk bebisim var 11 aylik haasta onnla ugras ev isleri temizlik yemek derken ister istemz yorlyrm dnlenmeye frsat yk allah tüm hamilelere kolaylik versin zorrr inan cok zor
Allah kolaylik versin canim valla yataktan kalkarken falan ozellikle baya bi agri oluyo bende de. calisiorm cok yorucu bi is diil ama yine de kendi kendimi yoruorm demekki arada 32. haftada izne ayrilmak gerekio ama ben 36nin sonuna kadar doktorum izin verirse calisirim die dusunuodum fakat gidisat boyle olursa biraz zorlanicam gibi gelio bi sure sonra yurumek zor gelio cnk ozellikle aksama dogru esim yardimci olmadan merdiven cikamiorm eve donerken resmen. saglikla kavusalim bebislerimize insalla
ya 36ya kadar calisayim istememin sebebi dogumdan sonra bebeimle daa cok vakit gecirebileim die ama dediin gibi uykuyu bana da herkes cok soluo dogum oncesinide sonrasinida iyi dusunmek lazim gercekten bakalim zaten calisabilip calisamicaim zamanla daha cok belli edicek kendini kendimi de cok zorlamamaya caliscamSagol cnm nekdr yorucu da olmasa insan ilerki haftalarda zorlaniyor ister istemez ilk hamileligmde iyiydm ben ama bu sfer arasi kisa olunca cok zorlandm bu hamilelimde inan ev isi yapinca bile aksama atilip gidiyorum.
Egilip kalkma falan iskence rabbim yardmcmz olsn dikkat et sende 32 de ayril daha kolay olur senin icin hem dinlenmeye firsat bulursun inan uykusuz geceler de baslaynca zor oluck bebek dognca uykuda gidiyor bana cok dediler uyu diye smdi anliyorum uykunn degerini hele iki tanr olunca napicm blmyrm :))
ya 36ya kadar calisayim istememin sebebi dogumdan sonra bebeimle daa cok vakit gecirebileim die ama dediin gibi uykuyu bana da herkes cok soluo dogum oncesinide sonrasinida iyi dusunmek lazim gercekten bakalim zaten calisabilip calisamicaim zamanla daha cok belli edicek kendini kendimi de cok zorlamamaya caliscam
toplam 16 hafta hakkin var 8 once 8 sonra diye ama doktorun sana calisabilir raporu verirse 36ya kadar calisabiliosun ve o sureyi dogum sonrasi iznine ekleyebiliyorsun ancak 32. haftada calisabilir raporu almadan ise gitmeye devam edersen gecen sureyi dogum sonrasina ekleyemiosun yani doktordan calissanda calismasanda 32.hafta itibariyle sgkya sunmak uzere rapor almak zorundasinDogum öncesi almadigin izni dogum sonrasina ekliyebliyomusun cnm ben sigortami yatiriyorum her ay dogm parasi icin rapor aldm ama ben 32 de oldgnu blmiyodum 34 te aldim 2 haftam bosa gtti.
Dogumdan sonraya eklenebiliyormu o ?
sagol canim senin de hayirli olsuncok normal kemıkler genıslıyor
rahım acılıyor
artık rahatlık yok :)
hayırlı olsun bebısın
toplam 16 hafta hakkin var 8 once 8 sonra diye ama doktorun sana calisabilir raporu verirse 36ya kadar calisabiliosun ve o sureyi dogum sonrasi iznine ekleyebiliyorsun ancak 32. haftada calisabilir raporu almadan ise gitmeye devam edersen gecen sureyi dogum sonrasina ekleyemiosun yani doktordan calissanda calismasanda 32.hafta itibariyle sgkya sunmak uzere rapor almak zorundasin
gunlerımız aynı senınle. benımde cok oluyo son 1 haftadır sol tarafta benımde. ct gunu doktor kontrolum var bakalım ben sorcam sana da bılgı verırım burdanKızlar bende de 2 gündür kasık ağrısı var normal mi acaba 24+6 hamileyim sadece sağ kasigimda var ama hafif bir ağrı ve bazen sağ üst bacagima vuruyor
gunlerımız aynı senınle. benımde cok oluyo son 1 haftadır sol tarafta benımde. ct gunu doktor kontrolum var bakalım ben sorcam sana da bılgı verırım burdan
tamam zaman burdan haberlesiors :)Tamam cnm cok tesekkurler bende Allah' in izniyle pazartesi doktora gidicem senden haber bekliyorum
çok normal korkma 6-7 hafta sonra bu yazdıklarına bak gül ve yenilerini eklekizlar yaklasik 25 haftalik hamileyim ve ozellikle son 2 haftadir kasik agrilarim oluyo. akintim da var ama normal beyaz akinti hic kanama gibi olmadi cok sukur. genelde bilgisayar basi calisiyorum ama tabiki hic bilgisayardan kalkmiyorum manasina gelmio bu imza isleri oluyo bazen alt kata iniyorum bazen ust kata cikiyorum falan yoruluyorum muhtemelen o da arttiriyo kasik agrimi. haftasonu doktor kontrolum var ama bi yandan da korkuyorum bu kadar agri normal mi diye. yururken yataktan kalkarken sanki legen kemigim ayriliomus gb hissediorm. sizlerde de boyle mi yoksa bende mi problem var???
annelik daha bebis ilk karna dustugu gun evhamiyla birlikte baslio valla bu 9 ay nasi bitcek hic bilmiorm diorm da herkes dur daha asil macera 9 aydan sonra baslio diolar :) saglikla kavusalim bu gunlere bakip gulmeye raziyimçok normal korkma 6-7 hafta sonra bu yazdıklarına bak gül ve yenilerini ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?