Hamile olduğumu daha iki gün önce öğrendim... Doktorum anca haftaya randevu verdi bu hafta izinliymis... Dün akşamdan beri kasıklarim çok ağrıyor daha doğrusu sol yumurtamda bir ağrı var... Sizce normalmidir yoksa direk hastahaneye gitmelimiyim????
Hamile olduğumu daha iki gün önce öğrendim... Doktorum anca haftaya randevu verdi bu hafta izinliymis... Dün akşamdan beri kasıklarim çok ağrıyor daha doğrusu sol yumurtamda bir ağrı var... Sizce normalmidir yoksa direk hastahaneye gitmelimiyim????
Normal canım. İlk ogrendigimde çok agriyordu parcalanir gibi. Şimdi 2 hafta geçti biraz biraz azaldı. Bebek kendine yer yapıyor diğer organlarını sıkıstırıyor. Hayırlı olsun hamileliğin
Normal canım. İlk ogrendigimde çok agriyordu parcalanir gibi. Şimdi 2 hafta geçti biraz biraz azaldı. Bebek kendine yer yapıyor diğer organlarını sıkıstırıyor. Hayırlı olsun hamileliğin
normal canim moral bozmak gibi olmasin o kasik agrilari ilerleyen donemlerde artarak da devam edio yani benim oyle oldu en azindan. ilk baslarda adet olcakmisi gibi agriodu sonra zaman zaman gerilme kasilma oluyodu simdi gece uyurken sagdan sola donerken sanirsin bicak saplaniomus gibi agrilarim oluyo. son gunlerde otururken de sancilarim oluyo. ancak doktorumun da soledigi en onemli bilgi kanaman olmadigi surece korkmana gerek yok. dolayisiyla hamileliimin bi parcasi olarak kasik agrisina da alismis durumdayim :)
Kızla kasıklarım ağrıyor benim de hamile olma ihtimalim var belki ama yine de bilemiyorum çünkü tek belirti kasık ağrısı 10 Kasım bat ama bu zamanlarda belli olur mu belirtiler kendini gösterir mi bilemedim hamilelik belirtisi değilse neden agrir kasık