Kasik agrisi.

ElifSerra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
426
263
103
38
Kizlar baslarda da kasik agrim coktu progestan vermisti dr her ihtimale karsi ve o ara gecmisti. Yine surekli kasiklarimda agri oluyor. Bazen tek tarafli bazen iki tarafli. Ve karnim da agriyor yana vuran agrilarum oluor. Bu 2. Hamileligim 1 kizim var kizimda hic yasamamistim bunlari onda bel agrim cok olmustu. Simdi bu gecmeyen kasik agrim beni korkutuyor. Acaba bu agrilarin devam etmesi normal mi? Bide kizim 13 aylik kucagima falanda aliyorum agir kaldirmaklada alakasi olabilir mi ?

Kizlar baslarda da kasik agrim coktu progestan vermisti dr her ihtimale karsi ve o ara gecmisti. Yine surekli kasiklarimda agri oluyor. Bazen tek tarafli bazen iki tarafli. Ve karnim da agriyor yana vuran agrilarum oluor. Bu 2. Hamileligim 1 kizim var kizimda hic yasamamistim bunlari onda bel agrim cok olmustu. Simdi bu gecmeyen kasik agrim beni korkutuyor. Acaba bu agrilarin devam etmesi normal mi? Bide kizim 13 aylik kucagima falanda aliyorum agir kaldirmaklada alakasi olabilir mi ?
canım kaç haftalıksın rahim büyürken de olur da ben de oluyor mesela..

Kizlar yok mu benim gibi bu durumu yasayanlar? Hafif bir agridan bahsetmiyorum hayatimi etkileyecek rahatsiz edecek kadar siddetli agrilar...

:KK17::KK17::KK17:
Kizlar yok mu benim gibi bu durumu yasayanlar? Hafif bir agridan bahsetmiyorum hayatimi etkileyecek rahatsiz edecek kadar siddetli agrilar...

Tatlim ben 15 haftadayim ve benimde kasiklarim cok agriyor nedenini bilmiyorum :110: bu cuma doktoruma sorucam insallah kötü birsey yoktur ilk hamileligim tabi insan ister istemes endiseleniyor

12.haftadan itibaren düşük riski %80 azalır.kalp atışında problem yoksa bir sorun olmaz.kasik ve karun ağrısı normal ama çok siddetlisi biraz tehlikeli diye duymuştum.

Benimde sali gunu 2li testim var enson 8 haftalikken usgye girmistim insAllah hersey yolundadir. Cevaplariniz icin tsk ederim kizlar.

Benim oğlumda çok oldu kasık ağrım magnezyum alıyordum o rahatlatıyor rahim büyüdüğü için kas bağlarına yük biniyor şimdi kızım olacak ve belim ağrıyor felaket bir şekilde bu akşam sağ kasığıma vurdu magnezyum rahatlattı..ama oğlumda kasık ağrım çoktu..

Kasık değil de pubik kemigim (çatı kemigi) çok ağrıyor doktor erken dogumdan suphelendi NSTye girdim kasilma,ağrı vs görülmedi..proluton diye iğne kullandım 3 haftadır halâ aynı özellikle yatarken oluyor doktor salı günü vajinal US yapicak

Kasık değil de pubik kemigim (çatı kemigi) çok ağrıyor doktor erken dogumdan suphelendi NSTye girdim kasilma,ağrı vs görülmedi..proluton diye iğne kullandım 3 haftadır halâ aynı özellikle yatarken oluyor doktor salı günü vajinal US yapicak
Biz 26.haftanın içindeyiz bu ara ağrılar sıklaşıyor

Benim oğlumda çok oldu kasık ağrım magnezyum alıyordum o rahatlatıyor rahim büyüdüğü için kas bağlarına yük biniyor şimdi kızım olacak ve belim ağrıyor felaket bir şekilde bu akşam sağ kasığıma vurdu magnezyum rahatlattı..ama oğlumda kasık ağrım çoktu..

Su suya katilip icilen magnezyumdan mi kullaniyorsunuz? Benimde kizimda belim kopuyordu hatta bel agrimdan suphelenip gunum gecmedigi halde test yapip pozitifi gormustum. Saglikla kucaginiza alin insAllah.

Canım ben de oğlumun hamileliğinde bastan sona kadar ağrılı geçirdim. Adet ağrısı gibi değil de sanki içerden birsey karnını kazıyor, içerde birşeyler geriliyor gibiydi. Doktora her sorduğumda çok normal, rahmin buyuyor, bağlar geriliyor, bol su ic diyordu. Korkulmasi gereken ağrının baskılayan, hiç kesilmeyen, sanki içerden birşey çıkmaya çalışıyormuş gibi hissedilen ağrı olduğunu söylemişti.

Benim aklıma acaba bu seferki bebeğin erkek mi diye geldi :) sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah :)

Gonlumden gecen erkek ama agrilarla cinsiyetin bir alakasi var mi bilmiyorum :) kizimda yasamadigim icin evhamlandim. Bekledigim bir gebelik degildi kizim kucuk aktif bir hamilelik geciriyorum acaba agrilarim ondan mi diye dusunmeye baslamistim. Bide magnezyum almaya basliyim bakalim etkisi olacak mi.

Bide kizlar benim yeni yeni gogus agrilarim basladi bu normal mi? Millet gogus agrisindan supheleniyo gebemiyum diye ama benim 3 ay bitti oyle basladi. Kizimi emziriyordum birakali 2 ay oldu buarada.

:KK17::KK17::KK17:

Tatlim ben 15 haftadayim ve benimde kasiklarim cok agriyor nedenini bilmiyorum :110: bu cuma doktoruma sorucam insallah kötü birsey yoktur ilk hamileligim tabi insan ister istemes endiseleniyor
Can'ım ben 8.haftadayım 3.haftadan beri şiddetli kasık Ağrı'larım var hatta kramp tarzında oluyor hareketsiz kalıyorum . Gayet normal olduğunu söyledi doktor endişelenecek bişey yok :anneadayı:

Can'ım ben 8.haftadayım 3.haftadan beri şiddetli kasık Ağrı'larım var hatta kramp tarzında oluyor hareketsiz kalıyorum . Gayet normal olduğunu söyledi doktor endişelenecek bişey yok :anneadayı:

Evet canim bende bugün doktordaydim büyüdüyü icinmis agrilarim normalmis yani cok sükür rahatladim :super:

37.haftam bitti hala devam ediyor. Bebegim erkek demekki bu erkekler kasik agrisi kizlarda bel agrisi yapiyormus :)

Back
X