Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalığım benımde oluyor gecen hafta daha yoğundu normalmıs olmasıkızlar 4,5 haftalığım kasık ve bel ağrım var sizlerdede oluyor mu ?
Normal cnm bunlar belirti zaten bol bol su iç agrilarin icin doktorum bana öyle. Demostikızlar 4,5 haftalığım kasık ve bel ağrım var sizlerdede oluyor mu ?
Normal cnm bunlar belirti zaten bol bol su iç agrilarin icin doktorum bana öyle. Demosti[/QUOTE
hadi bakalım inşaallah
Can'ım benim doktorum Ağrı'ları çok önemser ve rahim kasılması der. Ben hatta rahim büyümesinden kaynaklı falan mı diye sordum hayır dedi . Kanama eşlik etmeyince tek başına ağrı çok riskli değil ama bana hemen magnezyum ve başka hap desteği sağlıyor Ağrı'yı kesmemiz lazım diyor çünkü rahim çok kasılırsa bebeği atmak isteyebilir o yüzden tabi ki bol su iç dinlen ama doktoruna da hemen danışkızlar 4,5 haftalığım kasık ve bel ağrım var sizlerdede oluyor mu ?
ooo kızlar daha çok yeniisniz bel ağrıları bend git gide arttı vallakızlar 4,5 haftalığım kasık ve bel ağrım var sizlerdede oluyor mu ?
aynen banada hemen magnezyum verdi ve kasıklarımda olan ağrı gittiCan'ım benim doktorum Ağrı'ları çok önemser ve rahim kasılması der. Ben hatta rahim büyümesinden kaynaklı falan mı diye sordum hayır dedi . Kanama eşlik etmeyince tek başına ağrı çok riskli değil ama bana hemen magnezyum ve başka hap desteği sağlıyor Ağrı'yı kesmemiz lazım diyor çünkü rahim çok kasılırsa bebeği atmak isteyebilir o yüzden tabi ki bol su iç dinlen ama doktoruna da hemen danış
Can'ım benim doktorum Ağrı'ları çok önemser ve rahim kasılması der. Ben hatta rahim büyümesinden kaynaklı falan mı diye sordum hayır dedi . Kanama eşlik etmeyince tek başına ağrı çok riskli değil ama bana hemen magnezyum ve başka hap desteği sağlıyor Ağrı'yı kesmemiz lazım diyor çünkü rahim çok kasılırsa bebeği atmak isteyebilir o yüzden tabi ki bol su iç dinlen ama doktoruna da hemen danış
İnşallah Can'ım :) güzel haberlerini bekliyoruzc.tesi gidicem inşaallah doktoruma soylerım kalp atıslarınıda duyucam inşaallah![]()
İnşallah Can'ım :) güzel haberlerini bekliyoruz