Arkadaşlar bu ay yumurtlama günümü değerlendirdik 2 kez , adet tarihim 5 veya 7 mayıs bugun adet oldum fakat hiç adet belirtim olmadı öncesinde göğüs acısı agrı fln dün akşamdan beri dol kasıkta iğne batması batması var önceki adetlerimde asla kasık ağrısı yaşamadım arasına geliyor acı ama çok hissettiriyor kendini adetten 2 gün önce test yaptım negatifti zaten adet olunca hamilelik yoktur heralde.Neden böyle bir acı var Allah korusun dış gebelik fln böyle bişey mi eger olsa da testte çıkmaz mıydı çok korkuyorum
Çok kötü iğne batar gibi hep sol taraf benim adet olmadan önce böyle belirtim hiç olmamıştı bazı kişiler dış gebelik mi fln dedi bende korktum size sormak istedim teşekür ediyorum inşaallh bir sorun yoktur
Çok kötü iğne batar gibi hep sol taraf benim adet olmadan önce böyle belirtim hiç olmamıştı bazı kişiler dış gebelik mi fln dedi bende korktum size sormak istedim teşekür ediyorum inşaallh bir sorun yoktur
Dayanılmayacak gibiyse acile gidin bence. dış gebelikte kasık ağrısı çok kötü oluyor ama gebelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum. Belki kistiniz vardır
Dayanılmayacak gibiyse acile gidin bence. dış gebelikte kasık ağrısı çok kötü oluyor ama gebelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum. Belki kistiniz vardır