- 9 Mart 2020
- 107
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tugbamiracle
-
Kis belirtisidemi böyle oluyo canımKist belirtiside olabilir test sart
Evet benim öyle kuzummmKis belirtisidemi böyle oluyo canım
Gecmiş olsun canım benimki inşallah bebiştirEvet benim öyle kuzummm
Günüm gelsin yapcam test canım salı günü yazarmAdet, kist, hamilelik, enfeksiyon, herşey olabilir canım.. Bunu en iyi öğrenme yolu test canım
Güzel haberlerle gel inşaALLAHGünüm gelsin yapcam test canım salı günü yazarm
ayyy canım inşallahh kasığım ağrıyo akıntım var inşallah olmam sanada hayırlı olsun bu arada cnm bnmEvet batıp çıkması gebelik belirtisidir. Soğan kürü kullandığım ay gebe kaldım hatta geç döllenme olmuş adet gecikmesinin 9. Günü öğrenebildim ben. İnşallah bebiş vardır canım
canım senin başka ne gibi belirtilerin vardı bende gazda var ama adet zamanı genelde oluyo göğüslerim baya dolgun ama o belirtide her ay varEvet batıp çıkması gebelik belirtisidir. Soğan kürü kullandığım ay gebe kaldım hatta geç döllenme olmuş adet gecikmesinin 9. Günü öğrenebildim ben. İnşallah bebiş vardır canım
Hiç belirtim yoktu canım adet belirtileri vardı bel ağrısı kasık ağrısı regl olacağını geldi gelecek diye beklediğim bir ağrı var ya işte ondan bir de erken uyuma isteğicanım senin başka ne gibi belirtilerin vardı bende gazda var ama adet zamanı genelde oluyo göğüslerim baya dolgun ama o belirtide her ay var
Benim 3yıl önceydi canım kızıma kardeş düşünüyoruz inşallah Allah nasip ederse bu ay tek deneme oldu adete de daha varayyy canım inşallahh kasığım ağrıyo akıntım var inşallah olmam sanada hayırlı olsun bu arada cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?