Kasık batması hamilelik belirtisimi kızlar?

Tugbamiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
107
31
28
Kızlar 10 aydır bebek istiyoruz gecen ay sogan kürü kullandım ve çok düzenli adet oldum bu ay yumurtlama günlerimde acayip ıslatan akıntılarım oldu yumurtlama bitti beyaz akıntı basladı 3gün yogun sekilde ve göğsüm şişti ama gün geçtikce şişi fazlalaştı ve yanıyolar😊 bügun beş günüm var adete akıntım çok yok fakat yumurtlamadan beri sol kasığımda hafif ama sürekli bi batma ve ağrı var sizce hamilemiyim farkli olarak birde sivilcelendm ama normal sivilceler değil çıban gibi ilk kez yaşadım lütfen yorum yapın 🙏

Adet, kist, hamilelik, enfeksiyon, herşey olabilir canım.. Bunu en iyi öğrenme yolu test canım 🤗

kızlar adetimin üzerinden 2 gün geçti hala olmadım adet günü ve bi gün öncesi test yaptm negatif çıktı sancılarım var göğüslerim çok şiş ama hala olmadım ümitlenmek istemiyorum çünkü düzensiz olduğum için beklicem 2 3 gün daha

Evet batıp çıkması gebelik belirtisidir. Soğan kürü kullandığım ay gebe kaldım hatta geç döllenme olmuş adet gecikmesinin 9. Günü öğrenebildim ben. İnşallah bebiş vardır canım 😌

Evet batıp çıkması gebelik belirtisidir. Soğan kürü kullandığım ay gebe kaldım hatta geç döllenme olmuş adet gecikmesinin 9. Günü öğrenebildim ben. İnşallah bebiş vardır canım 😌
ayyy canım inşallahh kasığım ağrıyo akıntım var inşallah olmam sanada hayırlı olsun bu arada cnm bnm

canım senin başka ne gibi belirtilerin vardı bende gazda var ama adet zamanı genelde oluyo göğüslerim baya dolgun ama o belirtide her ay var

canım senin başka ne gibi belirtilerin vardı bende gazda var ama adet zamanı genelde oluyo göğüslerim baya dolgun ama o belirtide her ay var
Hiç belirtim yoktu canım adet belirtileri vardı bel ağrısı kasık ağrısı regl olacağını geldi gelecek diye beklediğim bir ağrı var ya işte ondan bir de erken uyuma isteği

hadi bakalımm inşallahh hamileyizdir cnm erken uyuma isteği bndede var çalışıyorum masa başı yorulcak bi işim yok fakat gözlerim gidiyo ayy yinede umutlanmicam

Kızlar ya bugün öğlen pembe lekelenmem oldu adet basımda olurya onun gibi aha oldum dedim gelen ama ardından bişey gelmedi bu saate kadar bekliyorum 😳noluyo bana bu ay olcaksam oluyum artk göğüslerimde hafif indi gibi sökülmeyi bekliyorm😏

Back
X