Gebeliğe Hazırlık Kasık, bel ağrısı, karında şişkinlik negatif sonuç!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lugesya11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
40
5
6
33
Merhaba kızlar, ben 1 ay önce histereskopi oldum polip alındı ve doktorum o ay bana yasmin verdi. Ben de adet düzensizliği de vardı çünkü Yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş. Sürekli kontrole gitme durumum olmadığı için bir ay bunu dene kullan bırak bu şekilde de gebe kalanlar oldu dedi. Zaten histereskopi ve Rahim filmi sonrası süreç hızlanır da demişti. Hap bitti adet oldum 14.günden itibaren günaşırı ilişkiye girdik 3 defa. Bugün adetimin 28.günü bir haftadır batma şeklinde kasık ağrısı, bel ağrısı var bir iki gündür de karnımda şişkinlik var ama göğüs hassasiyeti yok. Sağlık ocağına gitmiştim mantar vs olmuştu bir de ameliyat geçirdim deyince doktor antibiyotik verdi kullandım mantar geçti. Hamilelik testi yaptım negatif. Bu durum hamilelikten mi bilmiyorum hamilelik değilse neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

Adetinizin gecikip gecikmediği önemli.Ne zaman yumurtladığınızı bilmiyorsanız eğer belki de son ilişkide tuttu bebek diye düşünüp testi son ilişkiden 15 gün sonra yapmalısınız.Kısacası erken yapmış olabilirsiniz gönlünüzce olur inşAllah

Amin Çok teşekkür ederim cevap için. Adetim tam olarak düzenli değildi o yüzden de biraz sabırsız davrandım. Bir de kiminin silik de olsa çıkmış bir umut işte.

Amin Çok teşekkür ederim cevap için. Adetim tam olarak düzenli değildi o yüzden de biraz sabırsız davrandım. Bir de kiminin silik de olsa çıkmış bir umut işte.
Evet benimde adete 1 hafta kala 5 gün kala çıkar testlerde.Çünkü döngülerim kısa ve adetten 2,3 gün sonra yumurtluyorum dolayısıyla testlerde erken görüyorum.Yani döngüne göre değişir testte çıkma zamanı o yüzden dedim yumurtlamayı bilmiyorsan eğer son ilişkiyi baz almaktan başka şansın kalmıyor

Anladım bir de bende göğüs ağrısı yok mesela çoğu kişi göğüslerimin uçları ağrıdı şişti demiş o da yok yani şart mıdır ki acaba

Anladım bir de bende göğüs ağrısı yok mesela çoğu kişi göğüslerimin uçları ağrıdı şişti demiş o da yok yani şart mıdır ki acaba
Yoo değil herkesin vücudu farklı tepkiler verir hatta her kadın her hamileliğinde aynı belirtileri bile görmeyebilir.Ben sadece bir gebeliğimde çok uyuyordum diğerinde olmadı mesala yada birinde aşırı hassas ağlatacak derecede göğüs hassasiyeti yaşadım diğerinde olmadı.Bence belirtilere takılma hiç belirtin bile olmayabilir.

Anladım sağolun cevaplar için umarım mucize olur ve hamile olmuş olurum. Olursa buraya yazarım inşallah.

Benimde döngum kisa 21 gunde bir aynen adet arkasi yumurtlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…