Kasık bölgesinde ağrısı

Choi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
26
3
1
Nişanlımla dün tam birleşme olmadan ilişkiye girdik vajinaya yakın yerlere dokunulmadı bile. Fakat nişanlım göbek deliğimin aşağısına yani vajinadan uzak bir yere boşaldı yani göbek deliğinin az aşağısına 6-7 parmak altına.. Bulaşmasından korkuyorum ve Şu an kasık bölge çok ağrıyor bu olay dün oldu sizce hamile kalır mıyım?

Giciklik olsun diyemi ayni konu izerine 3 konu actin. Sana bin kere soylendi. Kalmazsin kalamazsin imkansiz. Hatta otesi. Hem dkh kullaniyorsun. Hem icine bosalmadi hem de hamilelikten supheleniyorsun.
Bence birdaha konu acarsan kesin hamile kalacaksin. Birseyi 40 kere soyleyince olurmus ya.

Ama şu an kasık bölge çok ağrıyor ve adet günüme yaklaşık olarak 10gün var..

Maksadım gıcıklık değil emin olmak için içimi rahatlatmak için yapıyorum ama kasık bölge öğleden beri çok sancılı şu an..

Gayet normal. Buyuk ihtimalle yumurtluyosun. Yumurtlama agrisidir o

Yumurtlamadan hamile kalamazsin. Ve sen daha yeni yumurtluyosun.

Cok ozur dileyerek bisey soylemek istiyorum yillardir takipteyim burayi bu tarz konu cok okudum kınamak yada ayıplamak degil amacim nisanliyim dedigine gore yasin kucuk degil neden burda cevap aramak yerine kadin dogum uzmanina danismiyorsun burda biri sana yok der biri var der nasil icin rahat etsin hic bisey yapamiyorsan git saglik ocagina aile hekimine danis yazik degilmi kendini yiyip bitiriyorsun bugun bisey yasayip ertesi gun hamile kalman kalsan bile hemen kasik agrisiyla belli olmasi olasi sey degil bunlar zaman alan duzenli iliski isteyen durumlar derim cekilirim kenara

saglik ocagida yokmu cok şaşırdım ozaman bekleyip goreceksin umarim istemedigin biseyle karsilasmassin

Nişanlımla dün tam birleşme olmadan ilişkiye girdik vajinaya yakın yerlere dokunulmadı bile. Fakat nişanlım göbek deliğimin aşağısına yani vajinadan uzak bir yere boşaldı yani göbek deliğinin az aşağısına 6-7 parmak altına.. Bulaşmasından korkuyorum ve Şu an kasık bölge çok ağrıyor bu olay dün oldu sizce hamile kalır mıyım?
birincii zaten nişanlınla böle bişi yapman iğrenç ötesi bişi nasıl birbirinize hala sevgiyle bakıyorsunuz çok şaşırtıcı bi durum ayrıca insanlar aylarca uğraşıyor vajinanın üstünede boşalsa olamaz imkanhsız içine gircekte tutucakta oooooo imkansız

Gerçekmisin sen şaka mı ya? Bi amaç var mı gerçekten şu anlattıklarında?? Bi yazında sevgilim diyosun bi yazında nişanlım. Köy yerinde doktor yoktan bunları yapacak ortam nasıl var peki? Diye sorarlar insana! Bu kadar korkuyosunda neden kendine bunları yaşatıyosun ki yazık degilmi kendini yiyip bitirmeye değer mi ki? Bide merak ediyorum diyelim ki hamilesin napıcaksın doktor yok dediğin köyde ailenede söyleyemicegine göre nişanlınla gidip bi ebe bulup ilkel yollar mı kıyıcaksın o bebeğin canına yoksa hoplayıp zıplayıp düşsün diye mi bekliceksin bunları yapamazsan nolcak çok merak ediyorum! Bu kadar kolay mı sanıyosun sen bu sorumluluk bu vebal? Ben daha 3 gün önce aylarca olsun diye ugraştığım bebeğimi kaybettim ağlaya aglaya girdim o kürtaj odasına feryatlarla da çıktım şimdi kalkıp senin dalga geçer gibi hamilemiyim demen çok sinir bozucu geldi kusura bakma!!!

Gerçekmisin sen şaka mı ya? Bi amaç var mı gerçekten şu anlattıklarında?? Bi yazında sevgilim diyosun bi yazında nişanlım. Köy yerinde doktor yoktan bunları yapacak ortam nasıl var peki? Diye sorarlar insana! Bu kadar korkuyosunda neden kendine bunları yaşatıyosun ki yazık degilmi kendini yiyip bitirmeye değer mi ki? Bide merak ediyorum diyelim ki hamilesin napıcaksın doktor yok dediğin köyde ailenede söyleyemicegine göre nişanlınla gidip bi ebe bulup ilkel yollar mı kıyıcaksın o bebeğin canına yoksa hoplayıp zıplayıp düşsün diye mi bekliceksin bunları yapamazsan nolcak çok merak ediyorum! Bu kadar kolay mı sanıyosun sen bu sorumluluk bu vebal? Ben daha 3 gün önce aylarca olsun diye ugraştığım bebeğimi kaybettim ağlaya aglaya girdim o kürtaj odasına feryatlarla da çıktım şimdi kalkıp senin dalga geçer gibi hamilemiyim demen çok sinir bozucu geldi kusura bakma!!!
ay canım sinilrnmekte çok haklısın valla bence bu kız yalan sölüyor kesin ergenlerden bişridir sevgilisyle bi halt yemiştir utancındanda bize nişanlım falan diyordur eminim nişanlısı olsa insan korkmazki zaten 1-2 aya evlenceksndir ksin bi bokuk var buba cevap vermeye değmez yalan üstüne yalan ufaktır yaşı

Back
X