Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 1 senedir gebelik deniyorum. Şuan cyclo ilaç alıyorum. Yumurta tembelliği olduğunu soyledir. Bi kaç kişi de kasik çektirmeyi tavsiye etti bu konu hakkında bilgisi olan var mi
Saçma sapan şeylerle vakit harcamayın. Hsg çektirin esiniz vermediyse hala test versin. Sorun yoksa aşılama o da olmazsa tüp bebekle devam edin. Bilimsel yöntemleri terketmeyin.
Sacma olduğunu düşünmüyorum. Eşim test verdi her Hangi bi sorun olmadığı için eski yöntemlere başvurmak istedim. Eski insanlardan zarar gelmez. Yine de fikriniz için teşekkür ederim.
Sacma olduğunu düşünmüyorum. Eşim test verdi her Hangi bi sorun olmadığı için eski yöntemlere başvurmak istedim. Eski insanlardan zarar gelmez. Yine de fikriniz için teşekkür ederim.
Canım tüm hormon testlerini yaptır öncelikle . Eşinin değerleri normalse morfoloji ileri hız sayı vs . Kendine hsg bi yaptır , sonra 3 ay ilaç kullanma hsg hamileliği hızlandırıyor diyor doktorlar. Tüplerde minimal bi tıkanıklık olabilir . Eğer oda temizse gerçekten yumurta tembelliği için bir doktor kontrolünde ilaç kullan ve yumurtlama günlerine baktırarak ilişkiye girr . Eski yöntemlerler allah korusun daha kötü sonuçlara vesile olabilir . Çünki bu zamanda eski kadınlar yok mağlesef ve belki doğru yapılınca verim verem bir şeyi yanlış yapan birisi yüzünden başın ağrır.. rabbim en kısa zamanda sanada evlat nasip etsin ..
Söylediklerinizi dikkate alicam 2 aylık cyclo progynova kullanmam gerektiğini söyledi doktorum eğer 2 ay içinde gebelik oluşmazsa başka şeyler uygulayacakmisiz. Bu ilaç hakkında bilginiz var mı peki
Ciddi misiniz? Sadece bi masajdan bahsetmislerdi oysa ki bu kadar ciddi olduğunu valla bilmiyodum kusura bakmayın. En iyisi bilimsellik teşekkür ederim.
Söylediklerinizi dikkate alicam 2 aylık cyclo progynova kullanmam gerektiğini söyledi doktorum eğer 2 ay içinde gebelik oluşmazsa başka şeyler uygulayacakmisiz. Bu ilaç hakkında bilginiz var mı peki
Mağlesef ilaç hakkında bi bilgim yok. Bizimkisi direk tüp bebeklik olduğu için o konuya daha hakimim . Ama doktorunu dinle ( bi doktor tavsiyesiyle yetinme ) 2 ci bir hörüş al mutlaka . Sadece tembellik varsa iğne ile büyütme yapılıp ardından çatlama iğnesi ile devam edip de deniye bilir doktorunuz ( ama sizin için en uygun tedaviyi zaten sunacaktır )
Mağlesef ilaç hakkında bi bilgim yok. Bizimkisi direk tüp bebeklik olduğu için o konuya daha hakimim . Ama doktorunu dinle ( bi doktor tavsiyesiyle yetinme ) 2 ci bir hörüş al mutlaka . Sadece tembellik varsa iğne ile büyütme yapılıp ardından çatlama iğnesi ile devam edip de deniye bilir doktorunuz ( ama sizin için en uygun tedaviyi zaten sunacaktır )
Ciddi misiniz? Sadece bi masajdan bahsetmislerdi oysa ki bu kadar ciddi olduğunu valla bilmiyodum kusura bakmayın. En iyisi bilimsellik teşekkür ederim.